Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o osk u piotra

IP: 83.1.126.* 30.07.09, 22:08
Co sądzicie o osk u piotra własnie robie tam kurs trafiłam na pana
leszka nie dość że jest ordynarny wiecznie siedzi na telefonie i
wszystko jest źle nic nie tłumaczy jest wobec mnie chamski opowiada
tylko o tym że ma psa dwa peugeoty ubezpieczone na 50 tys i czarny
pas i nikt mu nie podskoczy a jak patrzyłam na dowód rejestracyjny
to auto jest pana derenia wybrałam ten ośrodek bo myślałam że jest
dobry ale pan Leszek to porażka ratujcie chce zmienić instruktora
polećcie mi coś błagam
Obserwuj wątek
    • Gość: Re Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 08:47
      Ej chłopie ales sie wiep..
      Każdy jeden instr. ze szkoły na serbinowie.
      Młodzi instruktorzy dobrze wiedzą o co chodzi jak przygotować do egz.
      Automobil klub tez godni polecenia, pogadaj z prezesem przedstaw
      swoja sytuacje i na pewno dostaniesz profesjonaliste.
      • Gość: ola Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:17
        Ja robie kurs w Automobilu i gorąco polecam,świetna atmosfera,zero
        chamstwa,świetnie tłumaczą. Polecam Mariusz D. i Marcina Ż.
    • Gość: niunia Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:28
      Wiem o czym mówisz, w zeszłym roku też tam robiłam prawo jazdy i
      trafiłam kilka razy na tego instruktora, porażka, ale nie przejmuj
      się; proponuję Ci iść do biura i poprosić o innego, jak tak zrobiłam
      i potem juz jeździłam z innym. Zdałam za 2 razem (ostatnia jazda
      przed pierwszym egzaminem była z Leszkiem. A w tym ośrodku mogę
      polecić Marcina (o ile jeszcze tam jeździ) Pana Józka i Pana
      Andrzeja no i oczywiście właściciela, ale on chyba już nie prowadzi
      zajęć na osobowych.
      • Gość: mumia Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.anonymouse.org 31.07.09, 15:00
        mozesz podac pierwsza litere nazwiska tego leszka, albo napisac jak wyglada ?
    • Gość: roman-erotoman Re: Co sądzicie o osk u kumendanta romana IP: 208.77.19.* 01.08.09, 10:07
      jak dla mnie rewelacja, wszystkie kursantki nago, staranna selekcja, tylko ładne
      i szczupłe z duzymi biustami, chlopów niestety nie przyjmujemy, przyjmowanych
      dziewczat wiek 18-30, tylko panny
    • Gość: obserwator Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 20:30
      Miałem podobny przykład jak ty tlyko nie w roli głównej pan Leszek ale sam właściciel pan Piotr.Tylko opierniczanie i siedzenie cały czas na CB radiu lub na komórce.Ja robiłem prawo jazdy kat. C.Chodź zdałem za pierwszym razem nie polecam
    • Gość: piko Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.flash-net.pl 12.09.09, 13:10
      w całej tej szkole jest chyba jeden tylko instruktor który cos
      potrafi i jest bardzo kulturny. to P. zenek k. zapytaj, jest ok a
      tym bardziej ze pracuje chyba w straży.
    • Gość: kitka11 Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 18:06
      Człowieku! Co ty masz do p. Leszka? Świetny gość,super wszystko
      wytłumaczy na luzie. Nie spotkałam się jeszcze z sytuacją, by zrobił
      coś nie tak, czy zachował się ordynarnie. Pogadac z nim można na
      każdy temat, heh, to prawda, że dużo mówi, ale to nie jest jakieś
      przechwalanie się. No i ma anielską cierpliwość. Polecam "U Piotra",
      z moich znajomych, którzy tam robili prawko za I razem nie zdał 1 na
      ok 9/10 osób. Jak ci nie pasuje instruktor to po prostu go zmień,
      albo szkołe - słyszałam, ze dobra szkoła jest miarowa.
      • Gość: lewar Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: 83.19.236.* 02.10.09, 21:14
        Robił ktoś kat.C a potem E w tej szkole? Dobrze uczą? Czekam na opinie bo prawko
        na ciężarówe troche kosztuje a nie chce wywalić kasy w błoto!
        • Gość: obserwator Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.aster.pl 05.10.09, 22:00
          kolego ja robiłem w tym ośrodku kat.C mimo że zdałem za pierwszym razem szczerze nie polecam.Argumentami są zachowania pana Piotra który kształci przyszłych kierowców kat.C.
          • kursant92 Re: Co sądzicie o osk u piotra 25.11.14, 16:48
            Nie polecam na kat.C instruktor Piotr D powiedział że rusza się tylko i wyłącznie z II biegu i tak zaznaczyłem i okazało się że to nie prawda i oblałem brak profesjonalizmu odradzam (i było kila razy tak że coś wmawiał że tak ma być a okazało się ze nie tak do końca jest) a i wieczne rozmowy przez komórkę nie wiedziałem czy do mnie mówi czy do telefonu
    • Gość: kursant u piotra IP: 80.50.63.* 11.10.13, 08:01
      porazka nie polecam nikomu kazda tylko nie taaaaa.........
    • Gość: abahna u piotra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.01.14, 16:20
      zgadzam się, tragiczna szkoła, wspólne "wykłady" dla kategorii B i C+D, ha, ha, to tak jakby jednocześnie prowadzić kurs FCE i SCE z angielskiego, gada chłop ze wsi do dorosłych ludzi per hej wy naukowcy i czarodzieje czyli do ciężarowych, do tych z kategorii B gada jak ciężarowcy przestaną na wykłady przychodzić. Kurs krótszy o ponad tydzień niż U Wojtka, egzamin wewn. robi wielmożna sekretatka, w tym samym czasie, w tej klitce razem z nią za plecami zdających ona prowadzi pogawędki przez telefon albo z kolegamii, żadnych norm zachowania, żeby zdać korki do uszu trzeba sobie przynieść, instruktorzy chamscy, z wyłączeniem Waldka, jedyna osoba na poziomie, nie wiem skąd ta niby renoma w tbg
      • jas-75 Re: u piotra 16.01.14, 20:22
        Ponieważ jestem po kursie teoretycznym na C - to ustosunkuję się do Twojej wypowiedzi (w OSK Wojtek 3-lata temu robiłem kat.A).
        Wykłady są połączone zarówno kursanci z B i C i prowadzi je właściciel OSK p. Piotr, w sposób przystępny i ciekawy ( w OSK "Wojtek" wykłady prowadzi p. Roman Szaro, z całym szacunkiem do p. Romana i jego pracy, ale nie nadaje się on na wykładowcę). I bzdurą jest, że "kończy na znakach". To, że kursanci z C są razem z kursantami B nic nie daje (w mojej grupie było jeszcze 3 takie osoby i ich wiedza prawie niczym nie różniła się od tych co przyszli na kurs B :) )
        Co do egzaminu wewnętrznego w OSK "u Piotra" czy OSK "Wojtek" jest on prowadzony w ten sam sposób - czyli siadasz przy komputerze i doputy robisz testy dopuki je zdasz. To czy sekretarka rozmawa przez telefon (u Piotra), czy ogólnle rozmowy na sali (Wojtek) tak samo rozpraszają człowieka.

Jeżeli chodzi o instruktorów to: u "Wojtka" kurs praktyczny miałem z p. Adamem Kumorem - bardzo miły i życzliwy instruktor, zaś "U Piotra" z samym Piotrem - takie samo zdanie mam jak o w/w.
    • Gość: Gość RE IP: *.pppoe.sistbg.net 18.03.14, 14:00
      co wy gadacie na temat szkoły U Piotra? Wyobraźcie sobie kilka lat uczyć jakiś baranów co nic nie czają. W każdej szkole dostaniecie opierdziel jeśli ktoś wam coś tłumaczy a wy swoje robicie. Najpierw się ogarnijcie a potem się wypowiadajcie. Robię kurs kat.B U Piotra i jest zarąbiście i to że dostanę kilka razy opierdziel to lepiej dla mnie bo będę wiedział czego nie wolno na następny raz. Automobil i Dobra Szkoła nie umywają się do U Piotra. Zwróćcie nawet uwagę na ilość L od Pitra a z Utomobilu.
      • Gość: matka Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 18:23
        Moja córa była szkolona przez p. Piotra, był nawet pod moim domem. Zdała za pierwszym razem testy na maksa i jazdę też za pierwszym razem. Jeździ sama do Tarnobrzegu, Mielca. Nawet kiedyś do szkoły pojechała autem, gdy ja smacznie spałam, ale to jednak były ......:-) Szczerze polecam, wymagający gość, ale nauczy. Pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość do mojego dziecka:-)
    • Gość: Kursant Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 22:16
      Większość negatywów to tylko ból dupy konkurencji :D
    • Gość: fankaWaldka Co sądzicie o osk u piotra IP: *.centertel.pl 26.08.14, 00:38
      polecam pana Waldka M.:) Przerobiłam 4 instruktorów i on jest zdecydowanie najlepszy. Naprawdę dobrze uczy, tłumaczy wiele i wszystko z czym jest problem przerabia do bólu, a do tego jest zupełnie spokojny i opanowany co by się nie działo. W ogóle świetny człowiek:)

Najgorszym instruktorem jakiego kiedykolwiek spotkałam jest Piotr G. Jego, zwłaszcza dziewczynom, stanowczo odradzam.
      • Gość: znajoma Re: Co sądzicie o osk u piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 08:21
        Witam, moja córa jeździła z p. Piotrem, miała tylko jednego instruktora, wierzył w Nią, powiedział, że dobrze jeździ i powinna zdać za pierwszym razem. Zdała testy i jazdę za pierwszym razem, tego samego dnia. Polecam tego instruktora i dziękuję:-)
    • rider85 Re: Co sądzicie o osk u piotra 27.08.14, 08:41
      jak u piotra, to jeździj tylko z Pawłem K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka