kobieta.pyta
15.09.11, 16:45
Witam , jetem tutaj 1 raz i bardzo prosze osoby "wtajemniczone" o pomoc - informacje gdyz ja zupelnie zielona , niby cos wiem a nie wiem. Do rzeczy, mam komputer uzywany stacjonarny (juz nie uzywany) i wczoraj go sobie rozkrecilam i powyjmowalam czesci , wyjełam procesor z wentylatorem , pamieci ram, dysk itp ..moje pytanie brzmi : nie "wyczysciłam " zawartości a zalezy mi na tym by sprzedac czesci lub dac komus i nie chciałabym aby moje pliki(dokumenty, zdjecia) byly do czyjejs dyspozycji. Procesor sam wyjełam z płyty głownej wraz z wentylatorem, podejrzewam ze płyta głowna jest padnieta wiec z nia nic nie robie. Czy w zwiazku z tym moge spokojnie wydac komus procesor nie martwiac sie tym iz beda tam moje dokumenty? Mam tez pamieci ram 2x DDR2 512 co z tym? czy moze zawierac jakies informacje ? oraz dysk Seagate Barracuda 7200.10 80 czy moge sam dysk zanies do seriwsu by go "wyczyscili z moich ewentualnych danych" czy to jest mozliwe? Sprzet byl mało uzywany dlatego postanowilam co sie da sprzedac oprocz plyty głownej. Przepraszam za takie banalne pytania jesli Ktos bedzie tak miły i poswięcimi czas na oświecenie mnie bede wdzięczna.
Pozdrawiam i miłego dnia zycze
kobieta