Gość: 111nika IP: *.one.pl 11.10.11, 09:23 no nie wiem jak i koniec, probuje i nie umiem. Pomozecie? wyslalabym na maila./ Link Zgłoś Obserwuj wątek
1u Re: czy ktos pomoze wstwic zdjecie do cv? 11.10.11, 09:29 Żeby wstawić zdjęcie w Wordzie zrób tak: Wstaw --> Obraz --> Z pliku --> i wybierasz plik ze swojego kompa Żeby przesuwać zdjęcie w Wordzie, gdzie chcesz i bez przestawiania tekstu: klikasz na zdjęcie lewym klawiszem myszki i --> Formatuj obraz --> Układ --> Ramka Link Zgłoś
111nika Re: czy ktos pomoze wstwic zdjecie do cv? 11.10.11, 10:07 tylko jak juz wstawie zdjecie to nie pokazuje mi sie ono tylko ramka z numerem zdjecia. Nie wiem jak to obejsc? Link Zgłoś
serenita123 Re: czy ktos pomoze wstwic zdjecie do cv? 11.10.11, 10:21 prześlij mi CV i zdjęcie serenita123@gazeta.pl wstawię - odeślę Link Zgłoś
111nika Re: czy ktos pomoze wstwic zdjecie do cv? 11.10.11, 10:28 wyslalam, dziekuje. Tam wyslalam tez cv w pdfie jesli daloby rade tak przerobic t bylabym wdzieczna. Ale jeszcze to w wordzie tez odeslij jesli mozesz nie przerobione to jakby trzeba bylo cos dodac to bede miala gotowei nie bede musiala znowu sie uzerac z tym zdjeciem:-) Link Zgłoś
Gość: anonin Re: czy ktos pomoze wstwic zdjecie do cv? IP: *.icpnet.pl 30.07.13, 17:02 Proponuję poszukać jakiegoś generatora CV. Ja korzystałam z www.fast-cv.pl - nie było problemy ze zdjęciem. Pozdrawiam. Link Zgłoś