Gość: Bajan IP: *.76.classcom.pl 27.05.04, 22:42 Może ktoś wie co to jest?(pokazuje się przy każdym starcie kompa) i zechce? udzielić pomocy.Skąd to wziąć i gdzie doinstalować w Win.98. 1).vredir.vxd 2).dfs.vxd 3).mnsp 32.dll Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lipsheat Re: brak plików IP: *.northw01.in.comcast.net 27.05.04, 22:43 Doinstaluj brakujace pliki z CD. Link Zgłoś
Gość: Bajan Re: brak plików IP: *.76.classcom.pl 28.05.04, 12:29 Bardzo Ci dziękuję-powiedz jeszcze jak to zrobić.Od nowa wszystko instalować?Pozdrawiam B Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: brak plików IP: *.tarchomin.waw.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 12:58 Usun wszystkie elementy z konfiguracji sieci (a w szczegolnosci klienta sieci Microsoft Network i protokoly) zrestartuj komputer i zainstaluj wszystko jeszcze raz. Bedzie ok. Link Zgłoś
Gość: Bajan Re: brak plików IP: *.76.classcom.pl 28.05.04, 13:45 Mgregor dzięki za podpowiedż,ale ja na win.nie mam sieci i nie konfigurowałem jej jeszcze,(chyba,że stało się to przy instalu Wina),używam Linux-a,więc co mi radzisz? Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: brak plików IP: *.tarchomin.waw.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 13:54 Przy instalacji Windowsa dodaje on domyslnie klienta sieci microsoft network + karta dial-up + protokol TCP/IP dla tej karty. Wejdz w panel sterowania, potem w siec a potem usun wszystko, zrestartuj komputer (zignoruj informacje o tym ze siec nie jest kompletna) i dodaj wszystko raz jeszcze. Powinno pomoc. Link Zgłoś