Gość: asia IP: *.pancom.pl 27.12.11, 14:53 Mam taki komunikat i że powodem może być zawsze ostatnio otwarta karta...tak mi się zaczęło dziać. Zamyka się cała przeglądarka czemu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: . Re: Program Firefox uległ awarii IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 15:01 mozillapl.org/wiki/Standardowa_Diagnostyka:_Firefox Link Zgłoś
Gość: asia Re: Program Firefox uległ awarii IP: *.pancom.pl 27.12.11, 15:04 Sorki ale nie rozumiem tego linku? Link Zgłoś
Gość: omg Re: Program Firefox uległ awarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 11:15 Gość portalu: asia napisał(a): > Sorki ale nie rozumiem tego linku? ............................................________ ....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................\, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...............................\....../\ .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__ ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-, .....`=~-,_\_......`\,.................................\ ...................`=~-,,.\,...............................\ ................................`:,,...........................`\..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_\..........._,-%.......`\ ...................................,<`.._|_,-&``................`\ Link Zgłoś
Gość: . Re: Program Firefox uległ awarii IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 15:51 Żeby zrozumieć należy przeczytać, a dodatkowo należy czytać z zrozumieniem. Włącz FF w trybie awaryjnym i zacznij od wyłączenia dodatków. Naciśnij klawisz z logo Windows + R i do okienka Uruchamianie wklej to: firefox.exe -safe-mode lub: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode Link Zgłoś
Gość: asia Re: Program Firefox uległ awarii IP: *.pancom.pl 28.12.11, 09:45 Dziś po odpaleniu kompa miałam info! Program windowsxp działa już po poważnej awarii........mam nadzieje że już okey! Link Zgłoś