szkodnik 18.06.04, 10:16 Mam problem, może mniej związany z tym forum ale nie ma odpowiedniejszego na gazeta.pl...:)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15098&w=13507402 Pozdrawiam....:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:23 Głupio wyglądasz bez tej jedynki! :-) Pzdrw! :-) Link Zgłoś
szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:26 .....nie załamuj mnie....:( każdy mi to mówi.....nawet źle się czuję..... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:29 He, he, he! A jeśli chodzi o grę, to trudno stwierdzić jednoznacznie. Może być np. coś ze sterownikami karty graficznej. Spróbuj ściągnąć najnowsze i zainstalować. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:33 :-) Zależy jaka karta. :-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:33 Sterowniki chipsetu płyty głównej też warto przeinstalować, oczywiście najnowsze (najpierw chipset, potem karta graficzna). Z tym że nie ma gwarancji, że to rozwiąze problem. A może na stronie producenta jest jakiś patch dla Athlonów itp.? Link Zgłoś
szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:35 ...jeżeli to jest to o czym mówisz, to ja chyba oddam komuś ten komp do zrobienia.....bo ja w ogóle nie wiem o czym do mnie mówisz....:)))) .....ja nawet nie wiem jaką mam kartę grafiki....:(((( Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:37 :-))) Ten program wszystko Ci powie: www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe Z tym że jeszcze raz mówię, nie ma gwarancji że to rozwiąże problem. :-) Link Zgłoś
szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:38 ....dzięki za wszystko piecyk.....:)))))))) sprawdzę....:))))) PS ....nie rozważałeś możliwości moderowania tym forumem....??? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:42 Moderowania? A po co mi ta brocha? ;-) Kto jest producentem Heroes? Nie mogę znaleźć. Na stronie producenta ew. mogą być jakieś informacje o bugach, patche itp. Link Zgłoś
szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:59 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ten program wszystko Ci powie: > www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe ....przy ściąganiu jakiś błąd krytyczny mi wyskoczył.....może ktoś go ma i może mi przesłać mejlem....????? :) Link Zgłoś
Gość: JP Re: Pomożecie ???? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 18.06.04, 10:47 Nie znam tej gry i moge sie mylic. Po nazwie pliku doszedlem ze jest to gra Heroes of Might and Magic IV. Jezeli tak to idz na strone jej tworcow a tam znajdziesz wszystko tzn bugs i fix. www.mmportals.com/h4/h4bugs.html Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:50 Byłem na tej stronie. To to jest oficjalna strona? Taki prymityw? :-) Pozdrawiam! :-) Link Zgłoś
Gość: JP Re: Pomożecie ???? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 18.06.04, 10:54 To moze tu www.mmportals.com/heroes4.html Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:57 Nie mówię, że nie! Dziwi mnie że taka prymitywna ta strona. :-) Link Zgłoś
szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 10:55 ....nie wiem co mam zrobić....twórca to jakaś krótka nazwa z trójką na początku, coś jakby "3do"....nie pamietam....grę mam w domu.... piecyk, co zrobić, jak ściągnę ten program, gdzie mam go zainstalować? Link Zgłoś
szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 10:55 Najlepiej powiedzcie mi od a do z co mam zrobić....:))))) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:00 Znalazłem, ale coś nie chodzi... www.3do.com/support/pc_support.shtml?PAGE=pc/heroes/h4/h4_patch.htm Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:05 He, he, he. Na początek - ściągnij sterowniki do chipsetu płyty głównej i karty graficznej i zainstaluj je. Nie ma żadnej gwarancji, że to rozwiąże problem, ale nie powinno zaszkodzić. Link Zgłoś
szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 11:08 ....a możesz jaśniej ??? gdzie je znajdę....??? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:13 Skorzystaj z Everesta. Podałem Ci link. Link Zgłoś
szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 11:15 ...ale już napisałem powyżej, że przy ściąganiu jakiś błąd mi wyskoczył i nie bardzo mogę go ściągnąć.....i pytałem także, czy ktoś mi mejlem wysłać już ściągniętego nie może.....on ma prawie 3MB, powinien przejść.... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:17 Zaraz postaram się wysłać. Link Zgłoś
szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 12:21 ....doszło, dzięki wielkie....chociaż i tak nie będę wiedział co dalej......:))) bo widzę co program pokazuje ale on mi powinien pokazać co mam zainstalować, żeby gra chodziła.... Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Pomożecie ???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.04, 10:15 miałem kiedyś też problem z instalką heros&might and magic - wiem że podczas instalacji gra zakładała plik w windows/temp,ten plik powoduje większość problemów radziłbym tagże zrobić upgrade tej gry tu masz patch - ftp://ftp.3do.com/pub/support/patches/ibm/heroes4v10to13us.exe (wersji angielsko języcznej) Link Zgłoś
szkodnik Re: Pomożecie ???? 21.06.04, 07:52 Gość portalu: dominik666 napisał(a): > wiem że podczas instalacji gra zakładała plik w windows/temp,ten plik powoduje większość problemów .....o widzisz....z instalacją problemów nie było....gra uruchamia się raz na jakieś 30 prób......i po jakimś czasie skutecznie się wiesza.....a gdy ponownie uruchamiam kompa mam w temp jakieś pliki z rozszerzeniem .tmp.... .....dalej nie wiem co zrobić.....w każdym razie zdecydowałem się na przeinstalowanie systemu.....:))))) dzięki za wskazówki....:) Link Zgłoś