Dodaj do ulubionych

Pomożecie ????

18.06.04, 10:16
Mam problem, może mniej związany z tym forum ale nie ma odpowiedniejszego na
gazeta.pl...:))))
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15098&w=13507402
Pozdrawiam....:)
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:23
      Głupio wyglądasz bez tej jedynki! :-)

Pzdrw! :-)
      • szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:26
        .....nie załamuj mnie....:( każdy mi to mówi.....nawet źle się czuję.....
        • Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:29
          He, he, he!

A jeśli chodzi o grę, to trudno stwierdzić jednoznacznie. Może być np. coś ze
          sterownikami karty graficznej. Spróbuj ściągnąć najnowsze i zainstalować.
          • szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:32
            ....a gdzie je znajdę....????
            • Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:33
              :-) Zależy jaka karta. :-)
          • Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:33
            Sterowniki chipsetu płyty głównej też warto przeinstalować, oczywiście
            najnowsze (najpierw chipset, potem karta graficzna). Z tym że nie ma gwarancji,
            że to rozwiąze problem.

A może na stronie producenta jest jakiś patch dla Athlonów itp.?
            • szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:35
              ...jeżeli to jest to o czym mówisz, to ja chyba oddam komuś ten komp do
              zrobienia.....bo ja w ogóle nie wiem o czym do mnie mówisz....:))))
              .....ja nawet nie wiem jaką mam kartę grafiki....:((((
              • Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:37
                :-)))

Ten program wszystko Ci powie:
                www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe

Z tym że jeszcze raz mówię, nie ma gwarancji że to rozwiąże problem. :-)
                • szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:38
                  ....dzięki za wszystko piecyk.....:)))))))) sprawdzę....:)))))

PS
                  ....nie rozważałeś możliwości moderowania tym forumem....???
                  • Gość: piecyk gazowy Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:42
                    Moderowania? A po co mi ta brocha? ;-)

Kto jest producentem Heroes? Nie mogę znaleźć. Na stronie producenta ew. mogą
                    być jakieś informacje o bugach, patche itp.
                • szkodnik Re: OT 18.06.04, 10:59
                  Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Ten program wszystko Ci powie:
                  > www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe

....przy ściąganiu jakiś błąd krytyczny mi wyskoczył.....może ktoś go ma i może
                  mi przesłać mejlem....????? :)
    • Gość: JP Re: Pomożecie ???? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 18.06.04, 10:47
      Nie znam tej gry i moge sie mylic. Po nazwie pliku doszedlem ze jest to gra
      Heroes of Might and Magic IV.
      Jezeli tak to idz na strone jej tworcow a tam znajdziesz wszystko tzn bugs i
      fix.
      www.mmportals.com/h4/h4bugs.html
      • Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:50
        Byłem na tej stronie. To to jest oficjalna strona? Taki prymityw? :-)

Pozdrawiam! :-)
        • Gość: JP Re: Pomożecie ???? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 18.06.04, 10:54
          To moze tu www.mmportals.com/heroes4.html
          • Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:57
            Nie mówię, że nie! Dziwi mnie że taka prymitywna ta strona. :-)
        • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 10:55
          ....nie wiem co mam zrobić....twórca to jakaś krótka nazwa z trójką na
          początku, coś jakby "3do"....nie pamietam....grę mam w domu....

piecyk, co zrobić, jak ściągnę ten program, gdzie mam go zainstalować?
          • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 10:55
            Najlepiej powiedzcie mi od a do z co mam zrobić....:)))))
            • Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:00
              Znalazłem, ale coś nie chodzi...
              www.3do.com/support/pc_support.shtml?PAGE=pc/heroes/h4/h4_patch.htm
              • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 11:01
                :(((((((
                • Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:05
                  He, he, he. Na początek - ściągnij sterowniki do chipsetu płyty głównej i karty
                  graficznej i zainstaluj je. Nie ma żadnej gwarancji, że to rozwiąże problem,
                  ale nie powinno zaszkodzić.
                  • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 11:08
                    ....a możesz jaśniej ??? gdzie je znajdę....???
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:13
                      Skorzystaj z Everesta. Podałem Ci link.
                      • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 11:15
                        ...ale już napisałem powyżej, że przy ściąganiu jakiś błąd mi wyskoczył i nie
                        bardzo mogę go ściągnąć.....i pytałem także, czy ktoś mi mejlem wysłać już
                        ściągniętego nie może.....on ma prawie 3MB, powinien przejść....
                        • Gość: piecyk gazowy Re: Pomożecie ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 11:17
                          Zaraz postaram się wysłać.
                          • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 11:18
                            Czekam. Dzięx...:))))
                            • szkodnik Re: Pomożecie ???? 18.06.04, 12:21
                              ....doszło, dzięki wielkie....chociaż i tak nie będę wiedział co dalej......:)))
                              bo widzę co program pokazuje ale on mi powinien pokazać co mam zainstalować,
                              żeby gra chodziła....
                              • Gość: dominik666 Re: Pomożecie ???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.04, 10:15
                                miałem kiedyś też problem z instalką heros&might and magic - wiem że podczas
                                instalacji gra zakładała plik w windows/temp,ten plik powoduje większość
                                problemów

radziłbym tagże zrobić upgrade tej gry
                                tu masz patch - ftp://ftp.3do.com/pub/support/patches/ibm/heroes4v10to13us.exe
                                (wersji angielsko języcznej)
                                • szkodnik Re: Pomożecie ???? 21.06.04, 07:52
                                  Gość portalu: dominik666 napisał(a):

> wiem że podczas instalacji gra zakładała plik w windows/temp,ten plik
                                  powoduje większość problemów

.....o widzisz....z instalacją problemów nie było....gra uruchamia się raz na
                                  jakieś 30 prób......i po jakimś czasie skutecznie się wiesza.....a gdy ponownie
                                  uruchamiam kompa mam w temp jakieś pliki z rozszerzeniem .tmp....
                                  .....dalej nie wiem co zrobić.....w każdym razie zdecydowałem się na
                                  przeinstalowanie systemu.....:)))))
                                  dzięki za wskazówki....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka