rhemek 20.06.04, 10:10 Mam glowne konto na onecie . Dzis nagle przestalo dzialac. Wchodze na onet a tam informacja ze czesc kont nie bedzie chodzic do poniedzialku wlacznie, bo zmieniaja system logowania!! Niezly numer, prawda?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
greengreengrass Re: Onet przegina !!! 20.06.04, 10:18 shit happens idz na spacer, poczytaj gazete, obejrzyj film... jutro popracuj do pozna... a potem to juz wtorek:) dasz rade:)) Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Onet przegina !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 10:25 też mam ten problem, ps. konto XXX@onet.pl mi nie działa a drugie konto xxx@poczta.onet.pl działa (...) Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Onet przegina !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:11 Mam to konto 6 lat. Czy naprawde nie mogli mnie o tym poinformowac z kilka dni przedtem?? a co jeslibym w tych dniach oczekiwal waznego listu?? czy w polsce to normalne, ze olewa sie ... Link Zgłoś
Gość: assan Re: Onet przegina !!! IP: *.icpnet.pl 20.06.04, 14:40 Dokladnie konto @poczta.onet.pl kompletnie sie wczoraj wyje**** na szczescie @vp.pl dziala. Korona by im z glowy nie spadla gdyby nas poinformowali... Link Zgłoś
Gość: ja Re: Onet przegina !!! IP: 82.139.13.* 20.06.04, 15:31 > Czy naprawde nie mogli mnie o tym poinformowac z kilka dni > przedtem?? Informacja na stronie onetu jest chyba wystarczajaca. Link Zgłoś
rhemek Re: Onet przegina !!! 20.06.04, 16:43 Jesli o tym nie wiesz to cie poinformuje ze wielu ludzi tak jak ja korzysta z programow pocztowych i na strone onetu nie wchodzi. Ponadto co mi daje informacja po czasie?? Wedlug mnie to kpina z ich klientow. Minimum dobrych obyczjow kaze zeby o czym stakim powiadomic automatycznym mailem kilak dni naprzod Link Zgłoś
Gość: ja Re: Onet przegina !!! IP: 82.139.13.* 20.06.04, 17:10 > Jesli o tym nie wiesz to cie poinformuje ze wielu ludzi tak jak ja korzysta z > programow pocztowych i na strone onetu nie wchodzi To ich strata. > Wedlug mnie to kpina z ich klientow. To sa darmowe konta. Nie ma zagwarantowanej bezawaryjnosci, ciaglego dzialania itp. rzeczy. Jest o tym chyba w regulaminie darmowych kont, ktory powinienes przeczytac jak zakladales konto. > Minimum dobrych > obyczjow kaze zeby o czym stakim powiadomic automatycznym mailem kilak dni Mozliwe. Tylko ze wyslanie kilkudziesieciu tysiecu maili troche kosztuje i obciaza system. Link Zgłoś
rhemek Re: Onet przegina !!! 20.06.04, 17:54 To mnie nie przekonuje> jestem ich lientem 6 lat, wybralem onet i oni na mnie tez na pewno ostro zarobili pzrez te lata. I wiedza ze po tylu latach ten adrs jest dla mnie bezcenny i i nie moge go zmienic... Link Zgłoś
b00g13 Re: Onet przegina !!! 20.06.04, 17:58 poniekąd masz rację, z drugiej strony rozumiem brak zainteresowania klientem nie płacącym za konto Link Zgłoś
otreb Re: Onet przegina !!! 21.06.04, 23:06 Gość portalu: ja napisał(a): > > To sa darmowe konta. Nie ma zagwarantowanej bezawaryjnosci, ciaglego dzialania > itp. rzeczy. Jest o tym chyba w regulaminie darmowych kont, ktory powinienes > przeczytac jak zakladales konto. > poczta.onet.pl/oferta/1071,regulamin.html?i=1085024 No coz, w regulaminie kolejne punkty zaczynaja sie od: "uzytkownik zobowiazany jest do..." lub "onet.pl zastrzega sobie prawo do...". Najdziwniejsze, ze onet nie gwarantuje nawet tajemnicy informacji. Jest on dosc jednostronny i jednakowy dla kont platnych i bezplatnych. Poza tym, konta bezplatne to nie jakas charytatwyna akcja, ale usluga jak kazda inna i onet nie jest zwolniony z jak najstaranniejszego jej wykonywania. Uzytkownik placi ogladaniem (albo nie ;) reklam, ktore przysylaja. Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Onet przegina !!! IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 18:32 Onet ma w tej chwili ogromne kłopoty z hakerami. Dotyczy to też częściowo poczty, stąd pewno te kłopoty. www.hacking.pl/news.php?id=3937 hacking.pl/news.php?id=3678 Link Zgłoś
Gość: dief Re: Onet przegina !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:45 50 tysięcy rozkodowanych haseł do kont w Republika.pl by jerry Dzięki wykorzystaniu błędów występujących w serwisie Republika.pl o których już niejednokrotnie informowaliśmy, grupa c1n3k & n1ghtm4re będąca w posiadaniu plików z hasłami, postanowiła rozkodować je i udostępnić w Internecie. Na czas dzisiejszy rozkodowano około 50 tysięcy haseł i jak się okazuje na tym się nie zakończy. Rozkodowanie pozostałych haseł ciągle trwa - grupa chce opublikować około pół miliona haseł. Wszystkie rozkodowane hasła dostępne były na grupie dyskusyjnej znajdującej się pod adresem groups.yahoo.com/group/l_cinekk_l/files/ (wymagana uprzednia rejestracja ; 20.06.2004 - grupa dyskusyjna została usunięta). Udostępnienie tak dużej ilości haseł po pierwsze stanowi bardzo poważne zagrożenie dla wszystkich osób posiadających konta w serwisie Republika.pl, po drugie otwiera drogę dla początkujących hakerów (często uważanych za tzw. "Script kiddies") którzy będą mogli bez problemu zmodyfikować bądź skasować informacje dostępne na wybranych kontach, po trzecie zaś oznacza to prawdopodobnie koniec serwisu Republika.pl. Osoby posiadające konta w serwisie Republika.pl powinny jak najszybciej zmienić hasła. Link Zgłoś
agaagnes Re: Onet przegina !!! 22.06.04, 10:41 Cholera mnie bierze mialo byc do poniedzialku wlacznie, a mamy wtorek i nadal nic. Link Zgłoś