Gość: laik IP: *.smrw.lodz.pl 30.06.04, 22:57 poradźcie, jak szybko zainstalować najlepszą wersję acrobat rider - nie mogę otwierać podstawowych plików!( czy pełna nazwa tego programu zawiera wyraz adobe?) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: laik Re: acrobat IP: *.smrw.lodz.pl 30.06.04, 23:39 wg w/w linku ściągnęłam acrobat 6 w wersji polskiej na pulpit, ale on się nie otwiera( pisze: aplikacja)Co robić? Link Zgłoś
Gość: eressea Re: acrobat IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.04, 23:54 Gość portalu: laik napisał(a): > wg w/w linku ściągnęłam acrobat 6 w wersji polskiej na pulpit, ale on się nie > otwiera( pisze: aplikacja)Co robić? Musisz sama kliknąc na aplikacje (chyba dwa razy), wtedy rozpocznie się instalacja. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: acrobat 02.07.04, 23:14 Czy oby napewno dla swojej platformy zassałaś AR? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy A propos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:18 To ja może dam linka bezpośredniego. ardownload.adobe.com/pub/adobe/acrobatreader/win/5.x/arce505pol.exe Osobiście wolę wersję 5 od 6, bo jest lżejsza, ale jak ktoś woli 6, to też mam ;-). ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/6.x/6.0/pol/AdbeRdr60_pol.exe Link Zgłoś
Gość: laik Re: acrobat IP: *.smrw.lodz.pl 02.07.04, 22:48 klikanie nic nie daje, wykonałam wg linku step 1 i 2 i znowu ściągnęłam samą ikonkę na pulpit, nic z tego nie rozumiem a mam win 2000. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: acrobat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:58 No, nie wiem, to może podświetl ikonkę i wciśnij enter... Link Zgłoś
Gość: eressea Re: acrobat IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.04, 23:27 > klikanie nic nie daje, wykonałam wg linku step 1 i 2 i znowu ściągnęłam samą > ikonkę na pulpit, nic z tego nie rozumiem a mam win 2000 Ikonka jest czerwona z białym trójkącikiem? Sprójbuj przez menu > otwórz. Sciągnęłam przed chwilą i zainstalowało się bez problemu (winXP). Ale nie podoba mi się ;-), wracam do wersji 5 :-))) Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: acrobat IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 02.07.04, 23:41 Tu masz LINK do najnowszej i najlepszej versjii! ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/6.x/6.0/enu/AdbeRdr60_enu_full.exe Link Zgłoś
Gość: laik dziękuję IP: *.smrw.lodz.pl 05.07.04, 18:43 z linków ,,piecyka gaz" wszedł bardzo ładnie 5, ala ten 6 jak poprzednio - sama ikonka nie reagująca na czynności. Ale już mogę otwierać pdf-y i dziękuję:) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:46 Gość portalu: laik napisał(a): > sama > > ikonka nie reagująca na czynności. Coś nie tak z systemem. Przyczyn może być wiele. Trochę w ciemno na początek proponuję Ad-Aware: tucows.task.gda.pl/files2/aaw6.exe Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:44 Najpierw miałam 6 pozniej zainstalowałam 5 i było dobrze. Odinstalowałam 5 to 6 też przestała działac. Odinstaloiwalam ponownie zainst. i znow o.k. . Ale co jakis czas przestaje dzialac a to brak jakis jezykow albo wcale sie nie otwiera. W dodaj/usun programy jest opcja napraw i tak robie czyli instaluje od nowa . Mam xp , czy to moze byc wina systemu czy ten "model" adobe ma jakies braki? Link Zgłoś