IP: *.smrw.lodz.pl 30.06.04, 22:57
poradźcie, jak szybko zainstalować najlepszą wersję acrobat rider - nie mogę
otwierać podstawowych plików!( czy pełna nazwa tego programu zawiera wyraz
adobe?)
Obserwuj wątek
    • eresseaa Re: acrobat 30.06.04, 23:10
      www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
    • Gość: laik Re: acrobat IP: *.smrw.lodz.pl 30.06.04, 23:39
      wg w/w linku ściągnęłam acrobat 6 w wersji polskiej na pulpit, ale on się nie
      otwiera( pisze: aplikacja)Co robić?
      • Gość: portek Re: acrobat IP: *.nuaccess.net 30.06.04, 23:50
        win98 AcRe 5,win wp AcRe6
      • Gość: eressea Re: acrobat IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.04, 23:54
        Gość portalu: laik napisał(a):

> wg w/w linku ściągnęłam acrobat 6 w wersji polskiej na pulpit, ale on się nie
        > otwiera( pisze: aplikacja)Co robić?

Musisz sama kliknąc na aplikacje (chyba dwa razy), wtedy rozpocznie się instalacja.
      • koktajl_molotowa Re: acrobat 02.07.04, 23:14
        Czy oby napewno dla swojej platformy zassałaś AR?
        • Gość: piecyk gazowy A propos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:18
          To ja może dam linka bezpośredniego.
          ardownload.adobe.com/pub/adobe/acrobatreader/win/5.x/arce505pol.exe

Osobiście wolę wersję 5 od 6, bo jest lżejsza, ale jak ktoś woli 6, to też
          mam ;-).
          ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/6.x/6.0/pol/AdbeRdr60_pol.exe
    • Gość: laik Re: acrobat IP: *.smrw.lodz.pl 02.07.04, 22:48
      klikanie nic nie daje, wykonałam wg linku step 1 i 2 i znowu ściągnęłam samą
      ikonkę na pulpit, nic z tego nie rozumiem a mam win 2000.
      • Gość: piecyk gazowy Re: acrobat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:58
        No, nie wiem, to może podświetl ikonkę i wciśnij enter...
      • Gość: eressea Re: acrobat IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.04, 23:27
        > klikanie nic nie daje, wykonałam wg linku step 1 i 2 i znowu ściągnęłam samą
        > ikonkę na pulpit, nic z tego nie rozumiem a mam win 2000

Ikonka jest czerwona z białym trójkącikiem? Sprójbuj przez menu > otwórz.

Sciągnęłam przed chwilą i zainstalowało się bez problemu (winXP). Ale nie podoba
        mi się ;-), wracam do wersji 5 :-)))
    • Gość: bzykbzyk. Re: acrobat IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 02.07.04, 23:41
      Tu masz LINK do najnowszej i najlepszej versjii!

ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/6.x/6.0/enu/AdbeRdr60_enu_full.exe
    • Gość: laik dziękuję IP: *.smrw.lodz.pl 05.07.04, 18:43
      z linków ,,piecyka gaz" wszedł bardzo ładnie 5, ala ten 6 jak poprzednio - sama
      ikonka nie reagująca na czynności. Ale już mogę otwierać pdf-y i dziękuję:)
      • Gość: piecyk gazowy Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:46
        Gość portalu: laik napisał(a):

> sama
        >
        > ikonka nie reagująca na czynności.

Coś nie tak z systemem. Przyczyn może być wiele. Trochę w ciemno na początek
        proponuję Ad-Aware: tucows.task.gda.pl/files2/aaw6.exe
        • Gość: iwona Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:44
          Najpierw miałam 6 pozniej zainstalowałam 5 i było dobrze. Odinstalowałam 5 to 6
          też przestała działac. Odinstaloiwalam ponownie zainst. i znow o.k. . Ale co
          jakis czas przestaje dzialac a to brak jakis jezykow albo wcale sie nie
          otwiera. W dodaj/usun programy jest opcja napraw i tak robie czyli instaluje od
          nowa . Mam xp , czy to moze byc wina systemu czy ten "model" adobe ma jakies
          braki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka