Gość: samosia. IP: *.xdsl.centertel.pl 30.09.12, 08:12 Np. na jednolity kolor.Jest taki bezpłatny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: samosia. Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.xdsl.centertel.pl 30.09.12, 15:42 zainstalowałem i gdzie w opcjach "background color"? Link Zgłoś
Gość: baobab Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 13:04 jest taki specjalny program do tego celu, bardzo prosty i wyspecjalizowany. Niczego więcej nie robi tylko zmienia tło. Nie pamietam nazwy ale kiedyś znalazlem go na All za 5 zl, chyba. Używałem, sprawdzał sie znakomicie, ale po jakimś czasie potrzeba więcej funkcjonalności, więc na gimpie teraz robię takie rzeczy Link Zgłoś
Gość: samosia. Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.12, 13:27 fajny ten GIMP i robi co trzeba.Tylko skomplikowany jak dla mnie, chyba nie dam rady. Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 15:26 Jeśli tło w jakikolwiek obrazie nie jest w miarę jednolite, to żaden, powtarzam, żaden (płatny czy nie) program nie zrobi tego z automatu, czyli jeśli na obrazie/zdjęciu jest np. twarz, samochód itp. , a tłem są np. kolorowe ulice miast (czyli brak w mia jednolitego tła), to bez ręcznego obrysowania obiektu (twarzy, postaci, samochodu) nie zrobisz nic. Osobiście polecam (niestety płatny) program (pakiet programów) Corel Draw + Corel Photo Paint. W/w oprogramowanie można również (że się tak wyrażę) "pozyskać" z netu w wersji "legalnej inaczej". Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:38 A po co od razu "legalnej inaczej"? Photoshopa można używać w wersji próbnej przez 30 dni. Corela nie? Link Zgłoś
Gość: janus_S Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 22:35 Tło zdjęcia zmienisz w gimpie czy inkscape. a jak szukasz czegoś prostszego to możesz użyć paintneta. Wszystkie te programy są ogólnodostępne więc nie powinieneś mieć problem z ich poszukaniem, gdyby jednak to zajrzyj na programydarmowe.net czy inny portal z programami - będzie na 100% Link Zgłoś
Gość: samosia. Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.xdsl.centertel.pl 03.11.12, 08:44 Dzięki, niezły ten paintnet. Link Zgłoś
Gość: ela Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: 217.150.107.* 15.03.13, 16:49 jesli chcesz hurtowo zmienic tlo: edytor zdjęć Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:35 Hurtowa zmiana tła? Większej bzdury nie słyszałem :-) Link Zgłoś
Gość: anon Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.bb.sky.com 16.03.13, 16:58 no to mało wiesz. wybierasz kolor tła lub zakres kolorów do zmiany i podajesz na jaki inny kolor zamienić Link Zgłoś
Gość: baobab Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:08 anon ! czys ty się najarał ? Mam 100 zdjęć i chcę w nich zmienić tło, czyli hurtowa zmiana tła.....proszę podaj program który to zrobi ! Link Zgłoś
Gość: cccp Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 17:37 O Boże... Będę to opowiadał znajomym jako anegdotę :-) Link Zgłoś
pursat Re: Program do zmiany tła zdjęcia 16.03.13, 18:14 A ja Ci wierzę. Czy mógłbyś tym twoim superprogramem usunąć mi tło z tego zdjęcia. www.adams.neostrada.pl/26.jpg Chcę mieć tylko człowieka na zdjęciu. Z góry dziękuję. Link Zgłoś
Gość: baobab Re: Program do zmiany tła zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 20:24 Nie ma sprawy, anon zrobi ci to hurtowo. Maskowanie to już przeszłość, on potrafi prawdę odkryć i to hurtowo. Nawet ubranie z niego zdejmie....za pomocą podmiany kolorów oczywiście i to hurtowo. Link Zgłoś