Gość: MO IP: *.chello.pl 19.03.02, 17:56 Słucham sobie radyjka przez internet w Real Playerze. Czy można taką muzyke jakoś nagrywać i np. robić z tego MP3? Jesli tak to w jaki sposób i jakim programem. Czekam na porady. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Scan Re: nagrywanie muzyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 19:56 A masz w zakładce Plik - zapisz jako..... Link Zgłoś
Gość: MO Re: nagrywanie muzyki IP: *.chello.pl 19.03.02, 20:00 Gość portalu: Scan napisał(a): > A masz w zakładce Plik - zapisz jako..... Nie, w Real Playerze tego nie ma. Link Zgłoś
Gość: Scan Re: nagrywanie muzyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 22:03 Istotnie, Win MPlayer miałem na myśli. Przepraszam. Link Zgłoś
Gość: MO Re: nagrywanie muzyki IP: *.chello.pl 20.03.02, 08:57 To wtedy zapisuje tylko jako skrót do odtwarzenia stacji. Link Zgłoś
Gość: Franz Re: nagrywanie muzyki IP: *.impakt.pl 21.03.02, 12:08 Jest jest... w Real Player Plus :) Znajdz sobie jakis porgram do zgrywania tego co wychodzi na wyjsciu karty dzwiwekowej - jest tego duzo - sporo jest za freee Link Zgłoś
Gość: juzjorer Re: nagrywanie muzyki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 13:50 ale poco przecierz to streaszna jakość , ja osobiście używam do nagrywania stremoof stream recoredra ale tylko do audycji a nie do muzyki, litości ... a zresztą wypal sobie to później jako audio i sie katuj powodzenia juzjorer Link Zgłoś
Gość: MO Re: nagrywanie muzyki IP: *.chello.pl 20.03.02, 14:03 Gość portalu: juzjorer napisał(a): > ale poco przecierz to streaszna jakość , ja osobiście używam do nagrywania > stremoof stream recoredra ale tylko do audycji a nie do muzyki, litości > > ... a zresztą wypal sobie to później jako audio i sie katuj > > powodzenia > > juzjorer Niektóre stacje nadają z naprawde dobrą jakością. ale dzieki za porade! Link Zgłoś