Dodaj do ulubionych

nr błędu 0x80244019

IP: *.tktelekom.pl 22.02.13, 12:33
Witam, dokonałem reinstalacji systemu i teraz nie mogę pobrać automatycznych aktualizacji ponieważ pojawia się taki nr błędu 0x80244019 i dalej nie wiem co ustawic - proszę o poradę. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • 2romki Re: nr błędu 0x80244019 22.02.13, 12:49
      support.microsoft.com/mats/windows_update/
      • Gość: antywinda Re: nr błędu 0x80244019 IP: *.ppp.polbox.pl 16.06.13, 14:55
        W moim przypadku ten link niczego nie rozwiązał. Pobrałem fixa, który po uruchomieniu żąda uaktualnionego systemu... he, he... . :))
        Proponują fixa jako panaceum na problemy z aktualizacją Windy, a fix po uruchomieniu żąda uaktualnionej już Windy... :(( Ręce opadają.
        To ja się pytam Microsoftu - jak długo jeszcze użytkownicy tego syfu znanego jako "Windows" będą błądzić w gąszczu absurdów serwowanych na ich stronach WWW??? Napisałem w "gąszczu absurdów" absolutnie świadomie, gdyż prawie wszystko co tam się znajduje nie ma żadnego sensu!! Serwis Microsoftu, to rozbudowany przepychacz od strony do strony, z których żadna niczego nie wnosi. Na koniec klikania, z nierozwiązanym problemem trafiamy zawsze na stronę WYJŚCIOWĄ (tam gdzie zaczynaliśmy klikać)!!?? Bardzo często zostajemy przekierowani na strony angielskojęzyczne, a tu już trzeba być dobrym z angielskiego!! Ale widać Microsoft - ma Polaków w dupie; pozostawiając nam nierozwiązany problem, zmarnowany czas, zmarnowany transfer i stracone nerwy. Noo... ale za to jaka klikalność na ich stronach?
        Rzygać się chciało już przy Windzie 98, no ale teraz - to już horror. I jeszcze bezczelnie na końcu każdej strony, umieszczono przyciski, które mają nas upewnić że "Marnysofcik" interesuje się naszą opinią o przydatności przeglądanej strony WWW. Przyciski oczywiście nie działają. Żałosne... .
        Noo... ale Gates inwestuje teraz w chemiczne opryski i genetyczne rośliny (Monsanto) i nie ma już czasu na takie pierdoły jak problemy z JEGO Winadami... . Piszę "JEGO Windami", bowiem my kupując Windę - płacimy jedynie za jej użytkowanie.
        Myślę, że najwyższy już czas na Linuxa, albo coś ze ze stajni Apple!!
        • Gość: Gość Re: nr błędu 0x80244019 IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 23:32
          Wystarczyło pobrać SP3 i ręcznie go zainstalować. O ile oczywiście mowa o XP bo przecież nie raczyłeś się nawet ta informacją podzielić - zamiast tego wolałeś wylać swoje żale, które kompletnie nic nie wnoszą do tematu.
    • Gość: 80040265 Re: nr błędu 0x80244019 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 15:47
      Gość portalu: jan napisał(a):
      > Witam, dokonałem reinstalacji systemu i teraz nie mogę
      reinstalacja systemu to ostateczność, jedno z najgorszych rozwiązań to naprawcza.Trzeba zapisać pliki ważne gdzieś, wyczyścić dysk do stanu surowego np. przy pomocy D-ban bez sformatowania.I zainstalować na czysto windows z sp i poprawkami. Zrobić najlepiej obraz dysku z windows do przywrócenia.Chyba, że jest to nieodpowiednie.Intalator windows formatuje dysk, ale już nie radzi sobie z dyskiem z błędami zapisu plików, z niektórymi błędami.
      • Gość: rr Re: nr błędu 0x80244019 IP: *.radiozet.pl 17.06.13, 16:59
        człowieku co ?? to po staropolsku ?? dobra rada nie pisz już w życiu nic więcej bo matce wstyd przynosisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka