lukasz.lubinski88 13.03.13, 12:54 oddam osobie która naprawde go potrzebuje w dobre rece. laptop stan bdb. wiecej informacji lukasz.lubinski88@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia Re: oddam laptop Lenovo IP: *.sin.nokia.net 06.04.13, 13:53 bardzo chetnie przyjme go dla swoich dzieci moj num 785515046 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: oddam laptop Lenovo IP: 83.1.198.* 15.04.13, 17:40 Kończe gimnazjum więc przyda mi się laptop tym bardziej, że mam trójkę rodzeństwa. Czy byłaby możliwa wysyłka za pobraniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 04:39 bardzo chciałbym abyś to mi go oddał bo w potrzebie jestem wielkiej jak możesz wyślij mi sms choćby z bramki 730530965 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: oddam laptop Lenovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 14:02 Dzień dobry ja w sprawie laptopa czy to aktualne mam dzieci i nie stać mnie na nowy laptop jeden tylko pracuje a wie pan ze szkoła zaraz idzie za rok a bez komputera ani rusz jesli nie aktualne to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: oddam laptop Lenovo IP: 178.213.160.* 03.07.13, 15:17 Witam! bardzo chciałabym dostać od Pana tego laptopa. prosiłam mamusię ,ale ona nie ma pieniędzy aby spełnić moje marzenie. jeśli oferta jest nadal aktualna to czekam na odpowiedz. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.13, 13:36 witam potrzebuje laptopa do szkoly nie mam niestety srodkow zeby sobie go kupic jestem mlodym studentem jesli moglbym od Pana go wizasc bardzo by mi to ulatwilo nauke pozdrawiam Damian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 22:09 chętnie bym go przyjął dla syna bardzo by chciał mieć laptopa ale zarazie ma tylko bardzo starego pc jeżeli taka opcja wchodzi w grę to skąd pan jest ja jestem z dolnegoślaska lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.14, 10:34 Witam, mój brat jest po wypadku i dwóch operacjach kręgosłupa, czeka go kolejna, komputer byłby jego oknem na świat. Dziękuję pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XENIA Re: oddam laptop Lenovo IP: 195.191.162.* 29.11.14, 22:16 WITAM JESTEM MATKĄ TRUJKI DZIECI SYN NAJSTARSZY MA 15 LAT CO ROKU MU OBIECUJE LAPKA I NIEGDY NIE JESTEM W STANIE ODŁOZYC KASY PRACUJE NA UMOWE ZLECENIE I ZAROBEK MARNY CHCIAŁABYM MU SPRAWIC TAKI PREZENT POD CHOINKE JEMU NIE BEDZIE PRZESZKADZAC ZE UŻYWANY WAŻNE ŻEBY BYŁ TAK MI SIE WYDAJE TAK PROSIŁABYM O SZYBKĄ ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: oddam laptop Lenovo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.05.16, 22:28 Witam czy to aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś