Dodaj do ulubionych

virtualdub nie otwiera avi

IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.06.13, 10:38
Mam film nagrany telefonem w formacie avi. Chciałam go obrócic za pomocą virtualdub, ale nie chce mi otworzyć. Pojawiają cię dwa czarne okna obok siebie i komunikat: AVI: Stream 1 (audio) has a non-zero start position of 546 samples (+34
ms). VirtualDub does not currently support a non-zero start time and the
stream will be interpreted as starting from zero.

Co z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: virtualdub nie otwiera avi IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 11:40
      Okna się pojawiają, ale czy próbowałes zamknąć komunikat i mimo to edytować film?
      • Gość: mamutek Re: virtualdub nie otwiera avi IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.06.13, 12:10
        Jak zamknę okno komunikaty, wtedy zostają dwa czarne okna i nic się nie dzieje. Coś źle robię?
        Sam film odtwarza się bez problemów w windows media player.
        • Gość: . Re: virtualdub nie otwiera avi IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 12:33

Gość portalu: mamutek napisał(a):

> Jak zamknę okno komunikaty, wtedy zostają dwa czarne okna i nic się nie dzieje.

Więc się pytam: czy próbowałeś odtworzyć ten film? Czy te czarne okna tak cię zamurowały ze nie mogłeś nacisnąć przycisku "play"?
          • Gość: mamutek Re: virtualdub nie otwiera avi IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.06.13, 13:24
            ok, trąba ze mnie. Ale dzięki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka