Dodaj do ulubionych

mp3 jak ściągnąć za darmo

02.08.04, 20:52
jak ktoś może mi podać jakieś adresy do ściągnięcia darmowych piosenek tojest
super gościem DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: pomoc domowa:P Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.eti.pg.gda.pl 03.08.04, 12:18
      mam pomysl...idz sie przespij i wroc jak wytrzezwiejesz...do tego uzywaj
      np.Kazzy,emula,overneta,edonkey,imesha,torrenta.....za malo....??
      • Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:51
        jeśli chodzi Ci o naprawdę darmowe, to polecam np. www.epitonic.com, a jeśli
        miałeś na myśli kradzione, to spierdalaj. Pozdrawiam!
        • Gość: Lala Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 19:18
          Trochę kultury, czemu tak wyzywasz człowieka?
    • Gość: ulif Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:29
      lala dzieki za obrone jakis koles pewnie urodzil sie z komputerem w dloni i
      cwaniakuje dzieki i pozdrawiam
    • motodawca1 Re: mp3 jak ściągnąć za darmo 03.08.04, 20:29
      a masz:
      mp3shits.com
      tylko pamiętaj, po odsłuchaniu usuń plik z kompa
      • Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:12
        cześć! nie widzieliście przypadkiem jakiegoś mercedesa, którego właściciel
        zapomnial wyjąć kluczyków ze stacyjki. Bo chętnie bym go ukradł!
        Właśnie dlatego tak ostro ci odpisałem
        • Gość: blq A, jestes kretynem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:39
          na dodatek zapewne kretynem pracujacym w branzy muzycznej.

Mercedes jest wart swojej ceny. Na takiego Merca pracuje w trudzie i znoju
          tysiace projektantow, konstruktorow, inzynierow, mechanikow, obslugujacych
          roboty itp.

Poza tym, kradnac go, mozesz zniszczyc zycie jakiegos czlowieka. Odebrac mu
          marzenia...

Kogo okradasz, sciagajac mp3? Bande darmozjadow? Te wszystkie przećpane gwiazdy?
          Koncerny muzyczne, co wydaja cos za 60pln, choc powinny za 6pln? Mam pasc
          jeszcze bardziej tluste dupy tych gnojkow?

Na dodatek, jak ja sciagam mp3, to zazwyczaj kawalki niedostepne w Polsce.
          Ktorych nikt tu nie wydaje.

Zreszta co ja sie wdaje w dyskusje z zesnobialym dziadem?
          • Gość: a Re: A, jestes kretynem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:18
            słuchaj gnoju, nie wyzywaj mnie, bo jesteś złodziejem i namawiasz do
            złodziejstwa. Matka cie nie nauczyła, żeby nie kraść? Przynajmniej nie bądź tak
            bezczelny, żeby namawiać do złodziejstwa innych, gnido.
            • Gość: blq kretyn, bity za mlodu kretyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:44
              A ciebie? moze nauczyli nie krasc, ale za to kultury nie nauczyli. Pewnie
              ojciec bil po dupie, ile wlezie... dlatego teraz tykasz jak w zegarku, wzorze
              cnot wszelakich.

Smieszy mnie twoje podejscie do mp3. tylko i wylacznie smieszy....
      • Gość: d0minika Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 04.08.04, 13:08
        na tej stronie trzeba wnieść jakies oplaty żeby ściągać... kiedys byla taka
        fajna rosyjska, tylko "zgubilam" linka. Nie ma ktos tegp adresu?
        • Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:20
          www.mp3s.pl/
          ;)
    • Gość: ulif Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:42
      ej ludziska ja chce tylko posluchac muzyki a wy tu jakies prywatne wojny
      toczycie idzcie na piwko pogadajcie o mercach i o czym tam jeszcze
      chcecie ...........a ja prosze was tylko o jakas stronke do mp3 jezeli ktos nie
      ma ochoty jej podac to lepiej niech nic nie pisze a jak ma problem z okradaniem
      innych to niech sobie pomysli czy sam niczego w zyciu nie
      ukradl ....................................popieram pomysl aby nie pasc tych
      tlusych dupsk ....................................................
      • Gość: wowo Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 05.08.04, 19:11
        Jak oni okradają ciebie, to źle, a jak ty okradasz ich, to dobrze, co?

Mentalność z buszu...
        • Gość: piecyk gazowy Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 13:08
          A jak nagram piosekę z radia, to też okradam?
    • Gość: mok Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:27
      cos ci dam jakis fajny adresik
    • Gość: durex Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: 81.219.8.* 08.08.04, 01:41
      he he he ale masz pomysły
    • Gość: fary Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:00
      radio
    • Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.08.04, 10:26
      A jak oni nas okradaja codziennie na setki milionow zlotych (banki, hipermarkety) i to zgodnie z prawem to jest dobrze???
      Ludzie nie maja co jesc, a dajemy sie okradac tym darmozjadom.
      • Gość: rrrr Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: 195.117.23.* 14.08.04, 10:49
        zobacz tu

www.fnet.cc.pl/
        www.mp3s4free.net/
        marian.prv.pl/

nie podoba mi sie ze kradzione ale też ze CD czyste kilka groszy a nagrane
        kikladziesiąt zet i niema sie to do relaci z cena kasety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka