ulif 02.08.04, 20:52 jak ktoś może mi podać jakieś adresy do ściągnięcia darmowych piosenek tojest super gościem DZIĘKI Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pomoc domowa:P Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.eti.pg.gda.pl 03.08.04, 12:18 mam pomysl...idz sie przespij i wroc jak wytrzezwiejesz...do tego uzywaj np.Kazzy,emula,overneta,edonkey,imesha,torrenta.....za malo....?? Link Zgłoś
Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:51 jeśli chodzi Ci o naprawdę darmowe, to polecam np. www.epitonic.com, a jeśli miałeś na myśli kradzione, to spierdalaj. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Lala Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 19:18 Trochę kultury, czemu tak wyzywasz człowieka? Link Zgłoś
Gość: ulif Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:29 lala dzieki za obrone jakis koles pewnie urodzil sie z komputerem w dloni i cwaniakuje dzieki i pozdrawiam Link Zgłoś
motodawca1 Re: mp3 jak ściągnąć za darmo 03.08.04, 20:29 a masz: mp3shits.com tylko pamiętaj, po odsłuchaniu usuń plik z kompa Link Zgłoś
Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:12 cześć! nie widzieliście przypadkiem jakiegoś mercedesa, którego właściciel zapomnial wyjąć kluczyków ze stacyjki. Bo chętnie bym go ukradł! Właśnie dlatego tak ostro ci odpisałem Link Zgłoś
Gość: blq A, jestes kretynem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:39 na dodatek zapewne kretynem pracujacym w branzy muzycznej. Mercedes jest wart swojej ceny. Na takiego Merca pracuje w trudzie i znoju tysiace projektantow, konstruktorow, inzynierow, mechanikow, obslugujacych roboty itp. Poza tym, kradnac go, mozesz zniszczyc zycie jakiegos czlowieka. Odebrac mu marzenia... Kogo okradasz, sciagajac mp3? Bande darmozjadow? Te wszystkie przećpane gwiazdy? Koncerny muzyczne, co wydaja cos za 60pln, choc powinny za 6pln? Mam pasc jeszcze bardziej tluste dupy tych gnojkow? Na dodatek, jak ja sciagam mp3, to zazwyczaj kawalki niedostepne w Polsce. Ktorych nikt tu nie wydaje. Zreszta co ja sie wdaje w dyskusje z zesnobialym dziadem? Link Zgłoś
Gość: a Re: A, jestes kretynem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:18 słuchaj gnoju, nie wyzywaj mnie, bo jesteś złodziejem i namawiasz do złodziejstwa. Matka cie nie nauczyła, żeby nie kraść? Przynajmniej nie bądź tak bezczelny, żeby namawiać do złodziejstwa innych, gnido. Link Zgłoś
Gość: blq kretyn, bity za mlodu kretyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:44 A ciebie? moze nauczyli nie krasc, ale za to kultury nie nauczyli. Pewnie ojciec bil po dupie, ile wlezie... dlatego teraz tykasz jak w zegarku, wzorze cnot wszelakich. Smieszy mnie twoje podejscie do mp3. tylko i wylacznie smieszy.... Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 04.08.04, 13:08 na tej stronie trzeba wnieść jakies oplaty żeby ściągać... kiedys byla taka fajna rosyjska, tylko "zgubilam" linka. Nie ma ktos tegp adresu? Link Zgłoś
Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:20 www.mp3s.pl/ ;) Link Zgłoś
Gość: ulif Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:42 ej ludziska ja chce tylko posluchac muzyki a wy tu jakies prywatne wojny toczycie idzcie na piwko pogadajcie o mercach i o czym tam jeszcze chcecie ...........a ja prosze was tylko o jakas stronke do mp3 jezeli ktos nie ma ochoty jej podac to lepiej niech nic nie pisze a jak ma problem z okradaniem innych to niech sobie pomysli czy sam niczego w zyciu nie ukradl ....................................popieram pomysl aby nie pasc tych tlusych dupsk .................................................... Link Zgłoś
Gość: wowo Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 05.08.04, 19:11 Jak oni okradają ciebie, to źle, a jak ty okradasz ich, to dobrze, co? Mentalność z buszu... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 13:08 A jak nagram piosekę z radia, to też okradam? Link Zgłoś
Gość: mok Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:27 cos ci dam jakis fajny adresik Link Zgłoś
Gość: durex Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: 81.219.8.* 08.08.04, 01:41 he he he ale masz pomysły Link Zgłoś
Gość: fary Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:00 radio Link Zgłoś
Gość: a Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.08.04, 10:26 A jak oni nas okradaja codziennie na setki milionow zlotych (banki, hipermarkety) i to zgodnie z prawem to jest dobrze??? Ludzie nie maja co jesc, a dajemy sie okradac tym darmozjadom. Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: mp3 jak ściągnąć za darmo IP: 195.117.23.* 14.08.04, 10:49 zobacz tu www.fnet.cc.pl/ www.mp3s4free.net/ marian.prv.pl/ nie podoba mi sie ze kradzione ale też ze CD czyste kilka groszy a nagrane kikladziesiąt zet i niema sie to do relaci z cena kasety Link Zgłoś