mdcan 04.08.04, 11:52 Wykonalem baner i mam go jako .gif na dysku.Jak zrobić żeby po wstawienu kodu na stronę pojawił się?(tzn.czy wysłać go jako image.gif na stronę podawaną jako source?) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Baner i co dalej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:59 Nie rozumiem problemu, ale zerknij tu: webmaster.helion.pl/kurshtml/multimed/graf1.htm Link Zgłoś
Gość: mdcan Re: Baner i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:05 Chodzi o to, że powinienem wysłac kod banera pocztą a nie wiem jak to zrobić zeby działało. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Baner i co dalej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:09 Najpierw musisz baner umieścić na jakimś serwerze, a potem wysłać link do niego (jak mniemam). Link Zgłoś
Gość: mdcan Re: Baner i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:21 No właśnie, gdzie jeśli mam np . stronę na www.nazwa.com/mójlogin to czy na swoją stronę jako "upload image"? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Baner i co dalej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:26 Jak wstawisz baner o nazwie baner.gif na stronę www.nazwa.com/mojlogin to adres do niego będzie wyglądał tak: httP://www.nazwa.com/mojlogin/baner.gif. Nie wiem, chyba o to chodzi? Link Zgłoś
Gość: mdcan Re: Baner i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:34 Tak, dziękuję. Link Zgłoś