Gość: smooth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:50 Ktory port otworzyc i co zmienic w gg zeby mozna bylo wysylac pliki? Prosze o rady. Link Zgłoś Obserwuj wątek
novaone Re: Gadu-gadu 04.08.04, 13:54 aby wysyłać pliki musisz poprostu mieć zewnętrzne ip. jeśli je masz to nie musisz nic konfigurować Link Zgłoś
Gość: smooth Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:58 co moge jeszcze zrobic? Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 14:40 Gość portalu: smooth napisał(a): > co moge jeszcze zrobic? Nie tyle co możesz a musisz zmienic komunikator na inny... Link Zgłoś
Gość: smooth Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:32 Gość portalu: Erwin napisał(a): > Nie tyle co możesz a musisz zmienic komunikator na inny... MASZ CHLOPIE POJECIE O TYM... MAM TAKA PROSBE ZEBY LUDZIE KTORZY NIE MAJA POJECIA NA DANY TEMAT NIE UDZIELALI ODPOWIEDZI BO TO TYLKO ZAMET WPROWADZA. Zrobilem to... Troche musialem pomyslec i doszedlem do tego. Jak ktos chce to pomoge. sory za capsa Link Zgłoś
Gość: jak z dziećmi Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:13 poprostu gadasz do chłopa, ej koleś podaj mi swoja emalie i wtedy wysyłasz plik wirusów. no innego wyjścia nie widzę. Pozdro Link Zgłoś
Gość: smooth Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:33 kolejny prostak :( tragedia Link Zgłoś
Gość: jak z dziećmi Re: Gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:56 prostaczka jestem wcale się tego nie wstydzę i nie zamierzam ukrywać ;) Pozdro dla wszystkich Link Zgłoś