Gość: Grom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 07:55 Klikam na link używając IE 6.0 i otwiera się drugie okno przeglądarki. Jest jednak martwe, nie wczytuje. To samo na różnych witrynach. Będę wdzięczny za skuteczną radę. :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: norton Re: IE 6.0 IP: *.pl / *.enterpol.pl 09.08.04, 08:09 zainstaluj inną przeglądarkę Link Zgłoś
Gość: grom Re: IE 6.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:13 Dzięki, to wiem. Mam Szkapę, ale nie wszystkie strony prawidłowo wczytuje. Opera też nie rozwiązuje sprawy. A parę dni temu wszystko było OK, przeinstalowywać Win mi się nie chce. :-) Link Zgłoś
Gość: limo Re: IE 6.0 IP: *.augsburgair.de 09.08.04, 08:42 zacznij od wyczyszczenia plikow tymczasowych, historii, cookies. jezeli to nie pomoze sprawdz komputer na spywares\adwares i wirusy. Link Zgłoś
Gość: Grom Re: IE 6.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:35 Domyślam się co narozrabiałem. IE te dodatkowe okna traktuje jako popup'y, które zablokowałem - tylko nie pamiętam czym. Gamoń jestem. Jakoś sobie poradzę. Dziękuję za zainteresowanie. Link Zgłoś