Dodaj do ulubionych

Redmond, we've got a problem :)

11.08.04, 09:06
channelzone.ziffdavis.com/article2/0,1759,1633858,00.asp
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Redmond, we've got a problem :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:17
      Na przyszłość prosiłbym o krótką, nawet jednozdaniową recencję. Nie zawsze chce
      mi się klikać. ;-)))

Pozdrawiam!
      • gordon11 Re: Redmond, we've got a problem :) 11.08.04, 09:34
        w skrocie. ludzie narzekaja ze instalowanie sp2 to tak jak instalowanie
        windowsa. dalej artykul chwali ogromna i bardzo potrzebna robote wykonana przez
        microsoft. nastepnie wymieniaja przypadki w ktorych sp2 moze uniemozliwic
        uzywanie niektorych programow. podaja przyklad programu do obslugi pomocy
        microsoftu dla biznesow ktory to microsoft naprawil dajac late.
        nie wiem poco do tego jeszcze wracaja.

moja uwaga to tego tematu. to pierwsze mowienie o tym to gruba przesada. dla
        uzytkownika koncowego instalacja przebiega szybko i bez najmniejszych
        problemow. instalowalem sp2 i trwalo to moze 5 minut. instalator nie pyta o
        klucz. napewno ten czas bedzie rozny dla roznych dla roznych komputerow.
        zalezne to jest od stanu posiadania juz zainstalowanych aktualizacji windowsa.
        problem np z ibm polega na tym ze przy sp2 ktorys z programow ibm nie dziala
        poprawnie. jest to sprawa lokalna wewnatrz ibm. zastanawiajace jest przy tym
        to ze sp2 byl testowany pol roku i byl to najbardziej przetestowany w historii
        softwaru update. gdzie byl wtedy ibm? tego nikt nie wie.

reasumujac. ten krzyk to jakas nieudolna proba dezkredytacji sp2. niestety
        musimy sobie zdawac sprawe z tego ze jest spora grupa ludzi niezadowolonych z
        faktu pojawienia sie sp2.
        • beny51 Re: Redmond, we've got a problem :) 11.08.04, 11:56
          > reasumujac. ten krzyk to jakas nieudolna proba dezkredytacji sp2. niestety
          > musimy sobie zdawac sprawe z tego ze jest spora grupa ludzi niezadowolonych z
          > faktu pojawienia sie sp2.

Jezu, a kto to jest niezadowlony?
          Cyklisci, masoni, ty ? (no tak ty nie bo Ty to nie grupa).
          Kolejny wyznawca spiskowej teorii dziejow.

PS
          Domyslam sie ze dezkredytacja ma cos wspolnego w twoim mniemaniu z dyskredytacja :)
          • gordon11 Re: Redmond, we've got a problem :) 11.08.04, 12:14
            czyzbys byl jednym z nich?
            anyway dzieki za korekte mojej pisowni :)
            • Gość: Beny Re: Redmond, we've got a problem :) IP: 195.127.197.* 11.08.04, 13:03
              Kto ja - ja nie jestem grupa i ja uzywam systemow takich jakich musze lub chce w
              zaleznosci od sytuacji - czasem jest to widows/hp/aix/linux w pracy czasem jest
              tylko linux (odkad pojawily sie programy do authoringu) w domu.

Zadalem ci pytanie komu niby jest nie na reke SP2 - i co i nic - czcza gadanina.
              jak w wypadku kazdego trolla.
              • gordon11 Re: Redmond, we've got a problem :) 11.08.04, 13:14
                nie udawaj idioty. kto rywalizuje z windowsem? naprawde nie wiesz?
                a moze masz racje nikt i nic.
                niech bedzie. najbardziej z sp2 ciesza sie uzytkownicy linuksa i niezrzeszony
                beny.

ps. napisz cos na temat. nie trolluj.
        • Gość: ja Re: Redmond, we've got a problem :) IP: 213.76.135.* 11.08.04, 12:56
          na przyszłość.. pisze się dyskredytować a nie dezkredytować

swo.pwn.pl/haslo.php?id=6447 - zobacz

swo.pwn.pl - używaj
          • gordon11 Re: Redmond, we've got a problem :) 11.08.04, 13:18
            juz dziekowalem za to benowi dwa posty powyzej. dziekuje i tobie.

ps. a moze ty chcialbys napisac cos na temat.
            co sie porobilo. zlot trollow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka