Dodaj do ulubionych

VCD w Nero

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.08.04, 09:33
Mam zainstalowanego Nero 5.5.10.56 i jak chcę nagrać plik avi tak żeby mi zrobił vcd to wyskakuje mi komunikat "Nieobsługiwany format pliku" Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nic nie daje.Pomocy.Za wszystkie odpowiedzi z góry bardzo dziękuję.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: six Re: VCD w Nero IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 10:18
      musisz zainstalowac sobie plik plugin do nero i wtedy bedzie dzialac jak chcesz
      ten plik to napisz na gg do mnie to ci wysle ten pliczek i bedzie dzialac na
      bank bo sam sobie zainstalowalem i jest wszystko ok nawet mozna zainstalowac
      plik plugin do dvd do wersji nowszej bodajze 6.13 gg:3851548
      • maciejpoczta Re: VCD w Nero 17.08.04, 12:27
        Z tego co mi wiadomo plugin jest potrzebny do SVCD, a nie do VCD. Z tym, że
        dotyczy to Nero Vision Expres, a nie Nero Burning Rom. Ściągnij sobie ten
        program, jest bezpłatny dla posiadaczy pełnej (uleczonej?) wersji nero i
        będziesz konwertował AVI do VCD bez żadnych pluginów.
        • Gość: six Re: VCD w Nero IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 12:34
          no wlasnie to jest plugin svcd ale dziala bo testowalem i posiadam taki i nie
          trza miec zadnych orginalnych wersji mozna se sciagnac z netu obojetne jaka
          wersje i ten plugin pasuje do roznych wersji takze mozna instalowac bez
          przeszkód
        • sylwiassss Re: VCD w Nero 17.08.04, 13:11
          A może cos więcej na temat miejsca skąd można sobie go ściągnąć?
          • Gość: six Re: VCD w Nero IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 13:19
            ale zalezy cos czy ten plugin potrzebny do nero czy sam program ? ja posiadam
            tenn plugin jak cos to zajrzyj no moje odp tam jest nr gg jak cos to ci wysle
    • Gość: Zwiniu Re: VCD w Nero IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.08.04, 13:37
      Chyba wiem w czym tkwi problem.Ikona avi wygląda jak winampa mp3 i jak daje otwórz za pomocą media player i zaznaczam zawsze otwieraj tym programem to nadal zostaje ta z winampa.I chyba dlatego wyskakuje że nieznany format pliku.Może wieci jak jeszcze można to zmienić.Dzięki
      • Gość: six Re: VCD w Nero IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 14:31
        tak jak juz pisalem zeby w nero nagrac plik avi przerobiony na vcd musisz miec
        zinastalowany ten plugin inaczej sie nie da bo bedzie blad ze go nie posiadasz
        jak juz go bedziesz mial to smialo dajesz w nero svcd lub vcd wrzucasz plik avi
        i nagrywa ci w format vcd lub svcd i tyle nie trza nic kombinowac tylko to trza
        zrobic i tyle troche dluzej sie nagrywa taki plik i nie moze byc wiekszy jak do
        400mb chyba bo wieksze pliki takie jak 700mb nie zmieszcza sie i linia bedzie
        przekroczona na czerwono
    • Gość: six Re: VCD w Nero IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 14:38
      jeszcze jak cie interesuje to jest programik nti-cd maker 6 platinum i tam tez
      mozna przerobic plik avi na vcd i svcd
      • Gość: Zwiniu Re: VCD w Nero IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.08.04, 14:52
        Interesuje mnie Nero bo niechce mieć każdego programu do czegoś innego.Pisałem Ci na GG abyś mi go przesłał(plugin) a Ty nic.Pozdrawiam
        • maciejpoczta Re: VCD w Nero 17.08.04, 17:07
          Tutaj masz program Nero Vision Expres.
          www.nero.com/en/nero-up.php
          Przewiń stronę i ściągnij plik o nazwie Update-Package 2. Jężeli nie będzie
          działał z wersją 5 NBR, to poszukaj w tym samym serwisie starszej wersji
          (previous version) nowa ma numer 2.xx, a starsza 1.xx. Znajdziesz tam również
          tłumaczenie programu. Nie potrzeba żadnych pluginów, bo Nero Burning Rom bez
          Vision Expres i tak nie dokona konwersji Avi na VCD.
    • Gość: Zwiniu Re: VCD w Nero IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.08.04, 19:36
      Już wszystko działa bo zainstalowałem nero 6.Dziękuję wszystkim za chęci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka