Dodaj do ulubionych

Jaki darmowy serwer na strone www?

IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 21:46
Chodzi głównie o to żeby był szybki, obecnie z interią nie wytrzymuje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Antos Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 30.03.02, 13:21
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> Chodzi głównie o to żeby był szybki, obecnie z interią nie wytrzymuje!!!

moze niekoniecznie szybki bo jak darmowy to wiadomo ze niemozna wiele wymagac ale
      ja mam pytanie gdzie daja najwiecej miejsca

z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
      • Gość: Adam Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 14:26
        Gość portalu: Antos napisał(a):

> Gość portalu: Adam napisał(a):
        >
        > > Chodzi głównie o to żeby był szybki, obecnie z interią nie wytrzymuje!!!
        >
        > moze niekoniecznie szybki bo jak darmowy to wiadomo ze niemozna wiele wymagac a
        > le
        > ja mam pytanie gdzie daja najwiecej miejsca
        >
        > z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

No to może ja odpowiem, z tego co wiem to 25 mega ma silesianet.pl (troche głupi
        regulamin, ale teraz żałuje że tam nie założyłem konta, tera mój login i alias
        jest już zajęty :( Znam serwer gdzie dają 100 mega za darmo, ale trzeba mieć
        rozbudowany wortal (nie strone prywatną).
        • Gość: Głupi Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 195.114.189.* 01.04.02, 13:49
          > No to może ja odpowiem, z tego co wiem to 25 mega ma silesianet.pl (troche głup
          > i
          > regulamin, ale teraz żałuje że tam nie założyłem konta, tera mój login i alias
          > jest już zajęty :( Znam serwer gdzie dają 100 mega za darmo, ale trzeba mieć
          > rozbudowany wortal (nie strone prywatną).

tak paskudnie wolnego serwera jak silesianet ma to jeszcze nie doswiadczylem :)
          wole 5 mega na szybszym niz na tym niby serwerze silesinet 25 mega
    • Gość: Adam Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 14:29
      O kurcze, czyżby interia zaczęła się bać konkurencji? :), moja stronka
      załadowała się teraz w ok.5s (kompletnie) To z całą pewnością rekord!!!
    • da.killa Re: Jaki darmowy serwer na strone www? 30.03.02, 14:38
      darmowy, szybki i z duza iloscia miejsca, a nawet moze byc z php i mysql to tylko localhost :) jesli masz strone, na ktorej ci naprawde zalezy i chcesz ja robic porzadnie - to lepiej zaplacic...

da.localhost.killa
      • stratoos Re: Jaki darmowy serwer na strone www? 30.03.02, 18:05
        > ko <a href="http://localhost"target="_blank">localhost</a> :) jesli masz strone
        > , na ktorej ci naprawde zalezy i chcesz ja robic porzadnie - to lepiej zaplacic

zgadzam sie, przetestowalem wiele darmowych serwerow, i moge powiedziec, ze jesli
        komus naprawde zalezy na dobrym i szybkim serwisie polecam cos odplatnego.

pzdr, stratoos
        • Gość: wojtek Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 14:37
          serwer wp.pl jest dość szybki i nie wyskakują te idiotyczne okienka
          • Gość: Antos Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 01.04.02, 12:20
            Gość portalu: wojtek napisał(a):

> serwer wp.pl jest dość szybki i nie wyskakują te idiotyczne okienka

a ile tam daja miejsca ?

• Gość: Głupi Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 195.114.189.* 01.04.02, 13:51
              5 mega o ile dobrze pamietam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka