Gość: Adam IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 21:46 Chodzi głównie o to żeby był szybki, obecnie z interią nie wytrzymuje!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Antos Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 30.03.02, 13:21 Gość portalu: Adam napisał(a): > Chodzi głównie o to żeby był szybki, obecnie z interią nie wytrzymuje!!! moze niekoniecznie szybki bo jak darmowy to wiadomo ze niemozna wiele wymagac ale ja mam pytanie gdzie daja najwiecej miejsca z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 14:26 Gość portalu: Antos napisał(a): > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > Chodzi głównie o to żeby był szybki, obecnie z interią nie wytrzymuje!!! > > moze niekoniecznie szybki bo jak darmowy to wiadomo ze niemozna wiele wymagac a > le > ja mam pytanie gdzie daja najwiecej miejsca > > z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam No to może ja odpowiem, z tego co wiem to 25 mega ma silesianet.pl (troche głupi regulamin, ale teraz żałuje że tam nie założyłem konta, tera mój login i alias jest już zajęty :( Znam serwer gdzie dają 100 mega za darmo, ale trzeba mieć rozbudowany wortal (nie strone prywatną). Link Zgłoś
Gość: Głupi Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 195.114.189.* 01.04.02, 13:49 > No to może ja odpowiem, z tego co wiem to 25 mega ma silesianet.pl (troche głup > i > regulamin, ale teraz żałuje że tam nie założyłem konta, tera mój login i alias > jest już zajęty :( Znam serwer gdzie dają 100 mega za darmo, ale trzeba mieć > rozbudowany wortal (nie strone prywatną). tak paskudnie wolnego serwera jak silesianet ma to jeszcze nie doswiadczylem :) wole 5 mega na szybszym niz na tym niby serwerze silesinet 25 mega Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 14:29 O kurcze, czyżby interia zaczęła się bać konkurencji? :), moja stronka załadowała się teraz w ok.5s (kompletnie) To z całą pewnością rekord!!! Link Zgłoś
da.killa Re: Jaki darmowy serwer na strone www? 30.03.02, 14:38 darmowy, szybki i z duza iloscia miejsca, a nawet moze byc z php i mysql to tylko localhost :) jesli masz strone, na ktorej ci naprawde zalezy i chcesz ja robic porzadnie - to lepiej zaplacic... da.localhost.killa Link Zgłoś
stratoos Re: Jaki darmowy serwer na strone www? 30.03.02, 18:05 > ko <a href="http://localhost"target="_blank">localhost</a> :) jesli masz strone > , na ktorej ci naprawde zalezy i chcesz ja robic porzadnie - to lepiej zaplacic zgadzam sie, przetestowalem wiele darmowych serwerow, i moge powiedziec, ze jesli komus naprawde zalezy na dobrym i szybkim serwisie polecam cos odplatnego. pzdr, stratoos Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 14:37 serwer wp.pl jest dość szybki i nie wyskakują te idiotyczne okienka Link Zgłoś
Gość: Antos Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 01.04.02, 12:20 Gość portalu: wojtek napisał(a): > serwer wp.pl jest dość szybki i nie wyskakują te idiotyczne okienka a ile tam daja miejsca ? Link Zgłoś
Gość: Głupi Re: Jaki darmowy serwer na strone www? IP: 195.114.189.* 01.04.02, 13:51 5 mega o ile dobrze pamietam Link Zgłoś