Gość: tomek IP: *.euv-frankfurt-o.de 04.04.02, 15:03 jaki jest najlepszy program do robienia plikow PDF i skad go sciagnac ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Scan Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 15:39 1. drukowanie do pliku na drukarke postscriptowa ( np. Linotronic 330 masz w Win). 2. plik postscriptowy wrzucasz do Acrobat Distiller 5,0 www.submissionz.com/ - masz tam full wersje Acrobat 5,0 Link Zgłoś
Gość: Artur Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.sasknet.sk.ca 04.04.02, 22:19 Z tym, ze siedzi tam mnostwo wirusow o czym mozesz sie latwo przekonac idac na te strone. Link Zgłoś
Gość: Scan Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 23:10 I owszem, duzo jest. Jaka to frajda widziec jak odpadaja od Firewalla. Link Zgłoś
stratoos Re: najlepszy program do robienia PDF 05.04.02, 13:28 > jaki jest najlepszy program do robienia plikow PDF i skad go sciagnac ??? Uzywam jednego programu do robienia PDF'ow - Adobe Acrobat 5.0. Dodaje ikonke do Worda i mozna wtedy zapisac dokument dodatkowo w formacie PDF. Jak na moje potrzeby jest bardzo dobry. Nie wiem czy istnieje wersja shareware lub trial tego programu... pzdr, startoos Link Zgłoś
Gość: Alpetrus ??? Re: najlepszy program do robienia PDF ??? IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 06.04.02, 00:23 stratoos napisał(a): >Dodaje ikonke do Worda i mozna wtedy zapisac dokument dodatkowo w formacie PDF. Jaka ikonke i gdzie dodac. Moze cos wiecej bo nie kapuje. Przeciez Adobe Acrobat Reader jest programem do odczytywanie plikow .pdf, a nie do ich tworzenia. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Scan ??? Re: najlepszy program do robienia PDF ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 00:40 Ma rację. Reader jest tylko czytnikiem PDF, wchodzącym ( ale i samodzielnie też wystepuje - pewnie taki masz) w skład programu do tworzenia ( Acr. Distiller)i obróbki PDFów jakim jest Adobe Acrobat. Przy instalacji AA masz możesz go zaimplementowac do Worda, skąd ta ikonka. Fakt - bardzo ułatwia życie. Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: najlepszy program do robienia PDF IP: 212.160.238.* 06.04.02, 09:21 Ja mam FinePrint pdfFactoryPro. Instaluje sie tak jak drukarke. Jest to program który "wypluwa" pliki z rozsz. pdf. Dajesz komende drukuj i plik się zapisuje jako pdf. Zciągniesz go z witryn Chipa, albo www.edw.com.pl lub www.komputerswiat.pl Jak nie znajdziesz to napisz : ryko4@go2.pl poszukam na CD i Ci wysle. Link Zgłoś
Gość: mtq Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:53 PrintToPDF i PDFWriter Link Zgłoś