Dodaj do ulubionych

Jaki jest Heroes 4

IP: 213.77.40.* 07.04.02, 12:35
czy ma ktoś heroesa 4 podobno jest ql
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: Jaki jest Heroes 4 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 20:17
      Polska premiera dopiero 10 kwietnia... Ale z tego, co jest już w Internecie,
      wynika, że gra będzie fantastyczna! W końcu szlachectwo zobowiązuje...
      • Gość: ... Re: Jaki jest Heroes 4 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 00:21

hehe , ja juz mam , powiem jedno - wreszcie sie im udalo cos porzadnego
        zrobic !!! super klimat , bardzo klimatyczna muzyka i dzwieki , grafika tez
        bardzo dobra ale momentami troche "cukierkowa" , POLECAM :)

Podzdrawiam
        • Gość: orzel Re: Jaki jest Heroes 4 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 15:54
          grafika - kurde zbyt cukierkowa niestety. Az prosi sie aby nastał mroczniejszy
          klimat a tu kolorowo i wesolo :)) (moze tylko u mnie, gralem na 24godzinej
          wersji demo z internetu :))))

A jesli lubita te klimaty polecam Age Of Wonders !
          Skrzyzowanie Warlords i Herosow. WYPASS MAXX
          (wiecej magii i elementow rpg )
          www.ageofwonders.com
    • Gość: Alpetrus Re: Jaki jest Heroes 4 IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 09.04.02, 22:31
      Wlasnie dzisiaj dorwalem Herosow IV :)) I sie troche wkurzylem ! Wymagania sprzetowe gry jednak nie podchodza pod mojego 2-latka... Praktycznie nie idzie pograc, bo wymaga min. 128 RAM-u, a ja mam tylko 64 :(. Co oni z ta gra zrobili !!! Mialem zainstalowana niedawno Alicje w Krainie Czarow (gra zajmuje 1 GB, trojwymiarowa, no i ogolnie mocno "wypasiona"), a na moim staruszku poszla.
      A wracajac do gry, to naprawde warto ja miec. W III brakowalo mi troche detalow, jakiejs lepszej oprawy graficznej - to wszystko jest w IV. No i fajna muzyka.
      • Gość: NEO Re: Jaki jest Heroes 4 IP: 213.77.40.* 14.04.02, 16:10
        koleś ty chyba nie widziałeś wymagań qmpel mówił że chodzi faja na 64ramu
        procek wystarczy 500 mhz
        • Gość: JEEEEEEE Re: Jaki jest Heroes 4 IP: *.chello.pl 14.04.02, 17:21
          E tam wole Warcraft'a 3 - wyjebiste to jest
          (szukajcie w eOsiołu)
    • Gość: Stanik Re: Jaki jest Heroes 4 IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.111.0.* 15.04.02, 11:15
      Czesc
      Gram w nia od dwoch dni. I do poprzedniej wersji grafika jest rzeczywiscie
      bardzo kolorowa, i troche trwa zanim sie czlowiek przestawi. Natomiast mi
      bardzo podoba sie oprawa dzwiekowa, jest super, choc nudzi sie po kilku
      godzinkach. Ale ogolnie gra chyba warta kupna.
      • reggie Re: Jaki jest Heroes 4 16.04.02, 15:12
        Dno. Nie polecam. Jestem można tak chyba powiedzieć weteranem serii, to co
        zobaczyłem po odpaleniu czwórki zakrawa na kpinę.
        Zrące kolory, niesamowite pogmatwanie przyjaznego dotąd designu
        okoloplanszowego, słaba grywalność, nie, gram sobie wciąż w trójkę.
        Nie muszę się denerwować, żałuję wydanych pieniędzy na to szajs po prostu
        tylko....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka