Gość: ewa IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.09.04, 09:28 Chciałabym kupic mężowi na urodziny discmena ale wogóle sie na tym nie znam prosze pomóżcie mi coś wybrac,ciałabym przeznaczyć na to 300-400 zł. Z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Pomocy 15.09.04, 11:38 Troche nie to forum ale co tam. Mam dzisiaj dobry dzien to odpowiem :-) 1.) Czy discman ma odtwarzac mp3? 2.) Czy ma miec pilota (takie cos na kablu zeby nie trzeba bylo wyjmowac discmana z kieszeni zeby zmienic utwor czy zrobic glosniej/ciszej) 3.) Czy ma byc na pelnowymiarowe plyty czy moze byc na male? Jesli na wszystkie odpowiedzialas TAK to nie bardzo zmiescisz sie w tej cenie (mowie o markowym sprzecie - tanioche w stylu First mozna kupic za tyle). Za 630 zl moge polecic takiego SONY: www.odtwarzacze.mp3.k8.pl/sony_d_ne_700.php Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pomocy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.09.04, 12:13 Dzieki bardzo za odpowiedz [nie znalazłam odpowiedniego forum:(] Link Zgłoś
m.gregor Re: Pomocy 15.09.04, 12:42 Najlepiej jechac do jakiegos Media Markt, Avans czy innego super marketu elektronicznego. Tam zazwyczaj leza te discmany w ilosciach 20-30. Do wyboru i do koloru. Jak na moj gust wazne zeby kupowac markowy sprzet. Sam mam starszego SONY (od 3 lat) i dziala rewelacyjnie. Ja bym obstawial przy SONY i Philips. Nie polecam Samsunga ze wzgledu na kiepska optyke i niska jakosc wykonania (opinia moja wlasna i znajomych ktorzy mieli Samsungi). Warto dolozyc troche pieniedzy i kupic cos lepszego (na dluzej starczy) tzn. odtwarzajacego mp3, z pilotem i o niskim poborze pradu (Sony jak na moj gust wiedzie w tym prym). Link Zgłoś