Gość: Snake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:14 Który program p2p jest lepszy emule czy kazza? Link Zgłoś Obserwuj wątek
biernek Re: p2p tylko który? 22.09.04, 19:30 Ja osobiście uzywam kazy, ale to zalezy od upodobań, radze aby zainstalować sobie obydwa i sprawdzic który komu odpowiada. Choć cały czas uwarzam że kaza jest najlepsza. No i jest jeszcze Torent, ale to już inna bajka:-) Link Zgłoś
Gość: wafel Re: p2p tylko który? IP: *.crowley.pl 22.09.04, 19:39 tez dzialam na kazie ale od jakiegos czasu lepszy dla mnie jest torrent bo szybciej sie sciaga a jak dla mnie emule to do dupy jesdt ten program(moje zdanie) Link Zgłoś
Gość: biernek Re: p2p tylko który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:39 Dokładnie stary, kaza rulez, a torent, fakt jest ok, tez użyeam, ale nie wszystko tam jest Link Zgłoś
amon-ra Re: p2p tylko który? 23.09.04, 09:00 Gość portalu: Snake napisał(a): > Który program p2p jest lepszy emule czy kazza? Kazaa Lite Rewolucja + Shareaza ;) Link Zgłoś
bart13p Re: p2p tylko który? 23.09.04, 10:53 Jak dla mnie kazaa, ale jeśli już to tylko lite, media desktop jest gorsza. Poza tym proponuje stosunkowo nowy program Morpheus. Przeszukuje kilka sieci p2p na raz, jest na nim bardzo dużo rzeczy i często trafiamy na bardzo dobre transfery. Link Zgłoś
piotr.f Re: p2p tylko który? 23.09.04, 11:23 Nie będe orginalny jak powiem, że do małych plików kazaa a do dużych emule. Szczególnie obrazów płyt, które potem podłączasz do wirtualnych dysków(chyba, że masz nagrywarkę). Polecam alkohol120!!! W kazie często brakuje zródeł a bywa też tak, że pliki zaczynają sie sciągać od nowa. Na emule często muszę czekać z 15 minut na rozpoczęcie ściągania. Pozdrawiam!! Link Zgłoś
Gość: Snake Re: p2p tylko który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:51 Zainstalowalem Kazaa Lite PL i narazie jestem zadowolony (no tylko czasami denerwuje to brak zrodla). Dzieki za dobre rady ;) Pozdrawiam Snake Link Zgłoś