Gość: max IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 18:50 CO SADZICIE O PLYTCE ECS-K7S5A? Link Zgłoś Obserwuj wątek
stratoos Re: CO SADZICIE O PLYTCE ECS-K7S5A? 18.04.02, 21:13 zalezy do czego ;) Jednak ogolnie za te pieniadze prawdopodobnie nic lepszego nie kupisz. Calkiem stabilna, choc kilka partii wychodzilo niezbyt udanych. Ogolnie zaniza delikatnie parametry, np. czestotliwosc prockow jest zawsze ciut nizsza niz na innych plytach. No ale moze dlatego w miare stabilnie pracuje:) W moim kompie dziala od kilku miesiecy i nie mam z nia namniejszych problemow, pzdr, stratoos Link Zgłoś
Gość: beldin Re: CO SADZICIE O PLYTCE ECS-K7S5A? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.04.02, 04:54 U mnie dziala od szesciu miesiecy i nie ma z nia zadnych klopotow.Kolega kupil miesiac wczesniej,ale z inna wersja biosu i mial klopoty z windowsem98se.Po przejsciu na xp klopoty znikly,ale calkiem mozliwe ze to wina windowsa a nie plyty.Koles ma bios z lipca ja z sierpnia. Link Zgłoś
Gość: kell Re: CO SADZICIE O PLYTCE ECS-K7S5A? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.02, 05:20 kurcze, zjezdzam na off-topic, ale mnie wkurzaja takie stwierdzenie, ze cos ma problemy 'z windowsem'.. rany to windows jest na tyle dziadowski, ze ma problemy ze sprzetem, a nie odwrotnie.. nowe windows - nowe problemy.. na prawde nie widze powodu dlaczego sprzet ktory dziala w jednej wersji nie mial dzialac w innej, procz moze partactwa i lenistwa programistow.. Link Zgłoś
Gość: zarazek Re: CO SADZICIE O PLYTCE ECS-K7S5A? IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 14:46 U mnie pod Duronem 850 daje jakieś 846, mam win98. Wszystko było dobrze,aż do przeinstalowania. Wbudowana karta sieciowa pokłuciła się z win98, po zainstalowaniu sterowników wiesza się cały system :) Nic nie pomógł najnowszy bios. Na razie sieci nie używam, więc kartę wyłączyłem. Link Zgłoś
Gość: Materac Re: CO SADZICIE O PLYTCE ECS-K7S5A? IP: *.devs.futuro.pl 02.05.02, 14:07 Ogólnie płyta jest OK, ale zdarzają się problemy. Np. u mnie jeśli komp. jest zimny to zawsze muszę go resetować po załączeniu bo źle rozpoznaje pamięci (256DDR)- komunikat : błąd podczas inicjalizacji urządzenia configmg. Po resecie lub gdy komp jest ciepły to nie ma żadnych problemów. Mam bios z lutego 2002. Problemy z tymi płytami można zobaczyć na forum ECS : www.ecsusa.com/Ecs_forum/list.cfm?forum=69 Link Zgłoś