Dodaj do ulubionych

Łamacz haseł gg

13.10.04, 11:01
ściągnełam program do łamania haseł na gg gadureader, ale niestety on łamie
tylko hasła gg kont na moim komputerze, a mi chodzi o to zeby złamać hasło
kumpla, a jego konta nie mam na swoim kompie. Czy ktoś zna taki programik i
może mi podać gdzie go szukać?
Obserwuj wątek
    • gray Re: Łamacz haseł gg 13.10.04, 11:31

a mnie chodzi o to żeby włamać się do twojego mieszkania, pomożesz mi w tym?
    • netsec Re: Łamacz haseł gg 13.10.04, 12:46
      Czy masz świadomość, że namawiasz do przestępstwa??
      • Gość: Aneta_192 Re: Łamacz haseł gg IP: 213.17.178.* 13.10.04, 13:05
        ojejku ludzie, na jakim wy świecie żyjecie, pomyślałby kto że wy wszyscy tacy
        święci jesteście a tak naprawde nie zdajecie sobie sprawy ile ludzi teraz łamie
        hasła na gg, pfff
        • user0001 Re: Łamacz haseł gg 13.10.04, 13:13
          Więc i Ty zabierz się za to, do wyboru masz włamanie na komputer użytkownika, hakowanie serwerów gg, lub podsłuchiwanie transferów, ale nie licz, że ktoś na forum będzie Ciebie prowadził za rękę.
        • netsec Re: Łamacz haseł gg 13.10.04, 13:38
          Dalej nic nie kumasz ;)
          www.narf.shl.pl/art/lawhack.html
          • Gość: wrocławianka Re: Łamacz haseł gg IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.10.04, 14:06
            jakaś dobra dusza wlazła mi do komputera i poprzestawiała mi hasło i
            użytkownika teraz mam problem a nioestać mnie na informatyka dlatego pogardzam
            takimi cwaniakami żeby grzebać w czyimś komputerze popieram wszystkich ludzi
            uczciwych i porządnych pozdrawiam
            • isuam glupota nie zna granic 13.10.04, 15:58
              Dzieki takim ludziom jak pani ktorzy tak na prawde nie widza co i jak sie je powstaja czasami milonowe straty, zaczyna sie od skromnych programow do lamania hasel, bo zeby zrobic koledze dowcip to zaloguje sie na jego konto, a moze tobie ktos zrobi dowcip i zaloguje sie na twoje konto i bedzie rozmawial, jak sie wtedy bedziesz czula bedziesz musiala wszystko odkrecac i opowiadac ze to ludzie nie z toba rozmawiali.

---
              -Czym sie rozni windows od wirusa?
              -Wirus dziala
    • ruras12 Re: Łamacz haseł gg 13.10.04, 16:20
      Niestety Antko przyłączam się do inyych użytkowników i potąpiam jakąkolwiek
      formę włamywania się gdziekolwiek, hackowania czegokolwiek lub też po prostu
      kradzieży. Chyba niktnie jest "święty" i kiedyś zrobił coś nielegalnego ale
      czas na skończenie z tym. Tymbardziej jawnie na forach czy w innych
      miejscach.Za dużo tego piractwa i hackerów i spamu a takie osoby jak Ty nie
      zdają sobie sprawy, że szkodzą sobie. Bo taki ktoś, kto umie lamać hasła nie ma
      problemu z obronieniem się a Ty owszem.
      Myślę, że da Ci to cos do myślenia.
      Pozdrawiam i namawiam do rozsądku wszystkich
      Ruraś
      • Gość: Aga Re: Łamacz haseł gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:45
        a jak mozna sprawdzic skad pisze dana osoba , ktora mam w kontaktach gg, a ona
        ma mnie, jesli caly czas siedzi jako niewidoczna lub jest niedostepna?Prosze
        pomozcie-nie chce sie wlamywac, chce tylko sprawdzic skad pisze.
        • Gość: e.111 Re: Łamacz haseł gg IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.10.04, 21:13
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> a jak mozna sprawdzic skad pisze dana osoba

...zapytać się ?
        • Gość: wrocławianka Re: Łamacz haseł gg IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.10.04, 21:14
          zainstaluj sobie skype na rozmowe głosową jak kolega ma ten program to bedziesz
          go widziała a cwaniaqctwo niepopłaca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka