Dodaj do ulubionych

Oprogramowanie typu CRM

22.11.18, 14:31
Pytanie nr 1 - w jakie oprogramowanie typu CRM warto pójść - takie działające online czy stacjonarne?
Kolejne pytanie, to jakie softy najlepiej sprawują się z tego zakresu? Chodzi o szeroko pojęte CRM-y.
Obserwuj wątek
    • cormi Re: Oprogramowanie typu CRM 26.11.18, 14:26
      Zgadzam się z przedmówcą. Tego typu systemów jest naprawdę bardzo dużo. Wiele z nich jest bardzo podobnych pod względem specyfikacji, inne różnią się od siebie w diametralny sposób. Istotny jest zarówno budżet jak i specyfikacja takiego CRM-u, aby odpowiadała oczekiwaniom.
      Moze tutaj jeszcze wyślij zapytanie: itcenter.pl/oferta/oprogramowanie-dedykowane/crm/ - oni tam mają duży wybór z tego zakresu.
    • maciek7701 Re: Oprogramowanie typu CRM 16.01.23, 19:48
      Zdecydowanie crm online - sprawdź sobie ten od metasales. Ja mam od pewnego czasu i sobie chwalę. Tu masz link, przetestuj sobie za free: metasales.pl/
    • Gość: seba Re: Oprogramowanie typu CRM IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.23, 19:09
      Jeśli nie znasz to zdecydowanie polecić mogę oprogramowanie enova365, szczegóły dotyczące enova365 crm. System jest dostępny w chmurze. Jeśli poszukujesz rozwiązania, gdzie masz dostęp cały czas albo jeśli masz wspólny magazyn, albo potrzebujesz dostępu popołudniami z różnych urządzeń to takie rozwiązanie w chmurze jest niezastąpione.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka