Gość: Mks IP: *.devs.futuro.pl 21.10.04, 16:55 programow i filmow. mam LAN predkosc sciagania ok 150 kilobitow na sek. mam dc++ srednio 5 kb/s mi sciaga i emula srednio 1kb/s i mnie to troche a nawet bardzo wkurza Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: galilleo Re: Jaki jest najlepszy program p2p do sciagania IP: *.west.biz.rr.com 21.10.04, 18:42 najlepszy? www.shareaza.com easynews.dl.sourceforge.net/sourceforge/shareaza/Shareaza_2.1.0.0.exe mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/shareaza/Shareaza_2.1.0.0.exe www.mercora.com/shareaza/download.htm radio: www.mercora.com/download/download.aspx Link Zgłoś
Gość: swissman Re: Jaki jest najlepszy program p2p do sciagania IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 22.10.04, 08:54 napisz czy przypadkiem nie zainstalowales sobie service pack 2 do win xp.... tam zmniejszyli kilkakrotnie ilosc jednoczesnych polaczen p2p i w emule jest kicha..... musisz zainstalowac odpowiednia late... niestety nie pamietam juz jak toto sie nazywa.... poszukaj na stronie microsoftu.... Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Jaki jest najlepszy program p2p do sciagania IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 22.10.04, 14:48 polecam torrenta chyba najlepszy jak dla mnie Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Jaki jest najlepszy program p2p do sciagania IP: *.west.biz.rr.com 22.10.04, 17:53 wafel napisał(a): > polecam torrenta chyba najlepszy jak dla mnie shareaza ma wbudowany torent. Torrent nie nadaje sie do wszystkiego! Link Zgłoś
marko18 Re: Jaki jest najlepszy program p2p do sciagania 22.10.04, 11:23 Ściągnij sobie programik XP-Antispy V3.9-1. W zakładce "special" jest opcja "connection limit". Musisz ją zmienić z domyślnych 10 na np. 50. Powodzenia. Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Jaki jest najlepszy program p2p do sciagania IP: *.west.biz.rr.com 22.10.04, 17:56 marko18 napisał: > Ściągnij sobie programik XP-Antispy V3.9-1. W zakładce "special" jest opcja > "connection limit". Musisz ją zmienić z domyślnych 10 na np. 50. Powodzenia. Connection limit lepiej tweak uzywajac X-system! Link Zgłoś