Gość: Zuza! IP: *.chello.pl 28.11.04, 17:55 A raczej z wycięciem a następniem wklejeniem pliku w inne miejsce. System pokazuje mi, ze plik jest używany przez inny program lub osobę. Co jest grane???!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Break Re: Problem z kopiowaniem plików!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:22 Może rzeczywiście tak jest. Przed przenoszeniem plik nie może być otwarty. Jeśli jest zamknięty to może plik jest uszkodzony. A jeśli nie to nie mam pojęcia co jest grane. Pewnie za wiele nie pomogłem. Link Zgłoś
amon-ra Re: Problem z kopiowaniem plików!!! 28.11.04, 18:30 A co to za plik? Możesz dowiedzieć się, co trzyma uchwyt do pliku programikiem Process Explorer: www.sysinternals.com/files/procexp9x.zip Link Zgłoś
Gość: Royal Re: Problem z kopiowaniem plików!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:47 Troche odbiegne. Jak uzyskać taki sympatyczny efekt poGoogluj a nie odnośnik w postaci www.google.pl ?? Czy możesz mnie troszke oświecić. Domyślam się że to będzie jakiś znacznik z HTMLa. Pozdrawiam. Link Zgłoś
m.gregor Re: Problem z kopiowaniem plików!!! 28.11.04, 23:10 Bylo na: 1.) Forum Testowe (topic: Liki aktywne - kompendium (c) Piecyk Gazowy) 2.) Forum Komputery (topicu nie pamietam - poszukaj) Link Zgłoś