Dodaj do ulubionych

PLEXTOR czy PIONIER??

IP: *.toya.net.pl 01.12.04, 23:38
Jaką wybrać (komputerową) nagrywarke DVD, potrzebuje sprzęt do
profesjonalnmego ( do 30 kopi dziennie) kopiowania prezentacji filmowych (na
zlecenie firmy) co polecacie??? PLEXTOR czy PIONIER bo LITE-ON mi sie nie
sprawdza do tego!?? CO wybrać??
Obserwuj wątek
    • Gość: niktabc@vp.pl Źle podałem maila IP: *.toya.net.pl 01.12.04, 23:45
      prawidłowy to niktabc@vp.pl
      • Gość: Cornolio Re: Źle podałem maila IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.12.04, 23:54
        Właściwie wszystko jedno którą z tych marek wybierzesz. Ja dołączyłbym do nich
        jeszcze NEC'a.
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: Źle podałem maila IP: *.toya.net.pl 01.12.04, 23:59
          przekonałem sie że nie jest wszystko jedno gdi nie wytrzymal liteon, myślę że
          NEC do tych zastosowań także będzie zby słaby
          • Gość: Cornolio Re: Źle podałem maila IP: *.provider.pl / *.provider.pl 02.12.04, 00:09
            Myślę, że nikt cię tu nie przekona na 100% do tej czy innej marki. Zawsze się
            ktoś pojawi z twierdzeniem, że mu się sprzęt "X" wysypał a inny powie, że "X"
            jest super.
            • Gość: niktabc@vp.pl PLEXTOR CZY PIONIER?? IP: *.toya.net.pl 02.12.04, 00:13
              Pytam o 2 konkretne marki!! Jak uważacie która jest lepsza?? Sam naprawiam
              komputery i wiem ze przeciętnemu użytkownikowi LITE-ON wystarcza, jednak szukam
              czegoś lepszego, jeszcze 3 latat temu bez wachania kupił bym plextora, dziś nie
              wiem co wybrać ?
              • m.gregor Re: PLEXTOR CZY PIONIER?? 02.12.04, 07:59
                Ja bym wybral Plextora ale zamiast Pionier'a wzialbym pod uwage jakas Yamahe z
                gornej polki...
    • maciejpoczta Re: PLEXTOR czy PIONIER?? 02.12.04, 08:31
      Gość portalu: niktacb@vp.pl napisał(a):

> Jaką wybrać (komputerową) nagrywarke DVD, potrzebuje sprzęt do
      > profesjonalnmego ( do 30 kopi dziennie) kopiowania prezentacji filmowych (na
      > zlecenie firmy) co polecacie??? PLEXTOR czy PIONIER bo LITE-ON mi sie nie
      > sprawdza do tego!?? CO wybrać??

Nie ma znaczenia którą z nich wybierzesz. Żadna nie jest sprzętem do
      "przemysłowej" produkcji płyt. Poza tym co znaczy 30 kopii dziennie? Codziennie?
      to daje jakieś 10000 rocznie. Powinieneś pomyśleć raczej o kopiarce. Mówię
      całkiem poważnie. Tobie nie sprawdza się LiteOn, a mnie właśnie pięknie działa.
      Przy takiej ilości wypalanych płyt Plextor może też sie sypnąć w najmniej
      oczekiwanym momencie.
      • Gość: Cornolio Re: PLEXTOR czy PIONIER?? IP: *.ch.pwr.wroc.pl 02.12.04, 10:47
        Ja wiedziałem, że tak będzie... Hehe.
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: PLEXTOR czy PIONIER?? IP: *.toya.net.pl 02.12.04, 23:17
          mgregor dzięki za rade!! czekam na glosy innych!!
          • Gość: aza Re: PLEXTOR czy PIONIER?? IP: *.toya.net.pl 03.12.04, 20:38
            PLEXTOR
    • Gość: xxx Re: PLEXTOR czy PIONIER?? IP: *.toya.net.pl 04.12.04, 21:25
      PLEXTOR CZY PIONIER???
    • Gość: galilleo Re: PLEXTOR?? IP: *.west.biz.rr.com 05.12.04, 11:43
      PLEXTOR.

PIONEER jest niezly, wybieraj PLEXTOR z NERO (6603)

PLEXTOR jest profesjonalnym sprzetem.

LiteOn jest slabszy.
    • tetraktis Mam TDK 882N jest stabilny z NEC są bilźniakami. 05.12.04, 12:15

• Gość: niktabc@vp.pl PLEXTOR CZY PIONIER?? IP: *.toya.net.pl 05.12.04, 23:46
        Dzieki za dotychczasową pomoc czekam na kolejne opinie
    • Gość: xxx Re: PLEXTOR czy PIONIER?? IP: *.toya.net.pl 06.12.04, 21:02
      xxx
      • Gość: lolek Re: PLEXTOR czy PIONIER?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:08
        nie wiem jak reszta ale ja uwazam ze lepszy jest plextor :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka