dj_dlugi 04.12.04, 21:41 no właśnie nikt nie piusze na "technologie...." tylko komentarze do artykółów. Ludzie piszcie!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: a nie mówiłem.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.12.04, 21:48 Tebe, to Ty? ;-))) Link Zgłoś
eressea Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 01:29 dj_dlugi napisał: > no właśnie nikt nie piusze na "technologie...." tylko komentarze do artykółów. Bo f. "Technologie i media" jest własnie miejscem gdzie mają być komentarze do artykułów o tej tematyce. Nic dziwnego, że mało tam tzw. zwykłych wątków. Ale nie martwcie się panowie, dostaniecie specjalne forum na dyskusje ;) Link Zgłoś
kell99 Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 01:56 tylko czy helga^H^H^H eressea bedzie na sile cenzurowac forum i przenosic watki ktore wg jej wysokosci beda sie nadawac na inne forum? to ja zabiore zabawki z piaskownicy i sobie pojde.. miala byc moderacja, a zaczyna byc cenzura (chyba juz widzialem o kilka watkow za duzo wywalonych bez powodu z forum) Link Zgłoś
eressea Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 02:07 kell99 napisał: > tylko czy helga^H^H^H eressea bedzie na sile cenzurowac forum i przenosic watki ktore wg jej wysokosci beda sie nadawac na inne forum? Hmm, wiesz kell ja tu nie decyduję o tym czy zmiany będą czy nie - to nie jest moja działka, zatem pretensje chyba nie do mnie powinny być kierowane. "Jej wysokość", tak? No przykro mi, że tak to widzisz... > to ja zabiore zabawki z piaskownicy i sobie pojde.. Nie wiem co na to odpowiedzieć... > miala byc moderacja, a zaczyna byc cenzura (chyba juz widzialem o kilka watkow > za duzo wywalonych bez powodu z forum) Jesli uważasz, że coś zostało wyrzucone niesłusznie, to możesz napisac do mnie na maila. My nie chcemy wprowadzać tu żadnej cenzury. Jesteśmy tylko ludzmi i może się zdarzyć, że popełnimy błąd. Link Zgłoś
kell99 Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 02:14 wiesz, byl juz jeden watek z proponowanymi zmianami i bylo wiele glosow krytycznych, jako moderator co zrobilas by wysluchac "wole ludu"... trzeba bylo od razu pisac "to wybiorcza narzuca, ja nie mam wyjscia", a tak mialem wrazenie, ze to jakas akcja moderatorow;) jezeli czujesz sie urazona to przepraszam. mam tylko nadzieje, ze uda sie przeprowadzic jakies 'referendum' niech sie bywalcy forum wypowiedza, z checia sie podporzadkuje woli ludu, ale nie lubie byc do nieczego zmuszany. pozdrawiam Link Zgłoś
eressea Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 02:39 kell99 napisał: > trzeba bylo od razu pisac "to wybiorcza narzuca, ja nie mam wyjscia", a tak > mialem wrazenie, ze to jakas akcja moderatorow;) Moderatorzy się zbytnio w takie rzeczy nie bawią. Ja też odnosze się trochę sceptycznie do pomysłu zmian, ale może nie będzie źle. W sumie idea mi się podoba, ale zdaję sobie sprawę, że wiele osób ma ochotę zostać przy obecnym stanie. >jezeli czujesz sie urazona to > przepraszam. OK. > mam tylko nadzieje, ze uda sie przeprowadzic jakies 'referendum' niech sie > bywalcy forum wypowiedza, z checia sie podporzadkuje woli ludu, ale nie lubie > byc do nieczego zmuszany. Przecież własnie w tym celu załozyłam wczesniejszy wątek. W sumie nie za wiele osób się w nim wypowiedziało. Pewne zmiany będą na próbę, jak się nie przyjmie to trudno. W całych tych zmianach chodzi o to by promowac ciekawe dyskusje na forum. One zbyt szybko spadają na kolejne strony. Wystarcza jeden dzien, pojawienie się kilkudziesięciu wątków z pytaniami i wątek naprawdę wartościowy spada i nikt do niego nie wraca. Ludzie czytaja głównie to co widzą na pierwszej stronie forum, na kolejne juz nie wchodzą. Link Zgłoś