Dodaj do ulubionych

a nie mówiłem....

04.12.04, 21:41
no właśnie nikt nie piusze na "technologie...." tylko komentarze do artykółów.
Ludzie piszcie!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: a nie mówiłem.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.12.04, 21:48
      Tebe, to Ty? ;-)))
      • dj_dlugi Re: a nie mówiłem.... 04.12.04, 22:05
        nie to nie On
    • eressea Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 01:29
      dj_dlugi napisał:

> no właśnie nikt nie piusze na "technologie...." tylko komentarze do artykółów.

Bo f. "Technologie i media" jest własnie miejscem gdzie mają być komentarze do
      artykułów o tej tematyce. Nic dziwnego, że mało tam tzw. zwykłych wątków.

Ale nie martwcie się panowie, dostaniecie specjalne forum na dyskusje ;)
      • kell99 Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 01:56
        tylko czy helga^H^H^H eressea bedzie na sile cenzurowac forum i przenosic watki
        ktore wg jej wysokosci beda sie nadawac na inne forum? to ja zabiore zabawki z
        piaskownicy i sobie pojde..

miala byc moderacja, a zaczyna byc cenzura (chyba juz widzialem o kilka watkow
        za duzo wywalonych bez powodu z forum)
        • eressea Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 02:07
          kell99 napisał:

> tylko czy helga^H^H^H eressea bedzie na sile cenzurowac forum i przenosic
          watki ktore wg jej wysokosci beda sie nadawac na inne forum?

Hmm, wiesz kell ja tu nie decyduję o tym czy zmiany będą czy nie - to nie jest
          moja działka, zatem pretensje chyba nie do mnie powinny być kierowane.
          "Jej wysokość", tak? No przykro mi, że tak to widzisz...

> to ja zabiore zabawki z piaskownicy i sobie pojde..

Nie wiem co na to odpowiedzieć...

> miala byc moderacja, a zaczyna byc cenzura (chyba juz widzialem o kilka watkow
          > za duzo wywalonych bez powodu z forum)

Jesli uważasz, że coś zostało wyrzucone niesłusznie, to możesz napisac do mnie
          na maila. My nie chcemy wprowadzać tu żadnej cenzury. Jesteśmy tylko ludzmi i
          może się zdarzyć, że popełnimy błąd.
          • kell99 Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 02:14
            wiesz, byl juz jeden watek z proponowanymi zmianami i bylo wiele glosow
            krytycznych, jako moderator co zrobilas by wysluchac "wole ludu"...

trzeba bylo od razu pisac "to wybiorcza narzuca, ja nie mam wyjscia", a tak
            mialem wrazenie, ze to jakas akcja moderatorow;) jezeli czujesz sie urazona to
            przepraszam.

mam tylko nadzieje, ze uda sie przeprowadzic jakies 'referendum' niech sie
            bywalcy forum wypowiedza, z checia sie podporzadkuje woli ludu, ale nie lubie
            byc do nieczego zmuszany.

pozdrawiam
            • eressea Re: a nie mówiłem.... 05.12.04, 02:39
              kell99 napisał:

> trzeba bylo od razu pisac "to wybiorcza narzuca, ja nie mam wyjscia", a tak
              > mialem wrazenie, ze to jakas akcja moderatorow;)

Moderatorzy się zbytnio w takie rzeczy nie bawią. Ja też odnosze się trochę
              sceptycznie do pomysłu zmian, ale może nie będzie źle. W sumie idea mi się
              podoba, ale zdaję sobie sprawę, że wiele osób ma ochotę zostać przy obecnym
              stanie.

>jezeli czujesz sie urazona to
              > przepraszam.

OK.

> mam tylko nadzieje, ze uda sie przeprowadzic jakies 'referendum' niech sie
              > bywalcy forum wypowiedza, z checia sie podporzadkuje woli ludu, ale nie lubie
              > byc do nieczego zmuszany.

Przecież własnie w tym celu załozyłam wczesniejszy wątek. W sumie nie za wiele
              osób się w nim wypowiedziało. Pewne zmiany będą na próbę, jak się nie przyjmie
              to trudno.

W całych tych zmianach chodzi o to by promowac ciekawe dyskusje na forum. One
              zbyt szybko spadają na kolejne strony. Wystarcza jeden dzien, pojawienie się
              kilkudziesięciu wątków z pytaniami i wątek naprawdę wartościowy spada i nikt do
              niego nie wraca. Ludzie czytaja głównie to co widzą na pierwszej stronie forum,
              na kolejne juz nie wchodzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka