Gość: agnes IP: 80.51.233.* 12.12.04, 12:28 witam mam prblem moze mi ktos pomoze otoz w bestplayerze ja leci film na na pelnym ekranie, ekran sie jakby skurcza i zmniejsza do 1/4 w dolnym rogu i nic na to nie pomaga ktos moze pomoc ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
poldek13 Re: problem z odtwarzaniem filmow 12.12.04, 17:35 www.videolan/org (ładuj vlc w wersji dla windows) sprawdzone: niczego nie potrzebuje, pracuje idealnie - możesz zapomniec o bestplayerach. allplayerach itp. - filmy, muzyka, radio - wszystko tym otworzysz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 12.12.04, 17:58 dzieki ale link nie dziala nie ma takiej strony moze pomylka przy pisaniu ? Link Zgłoś
Gość: pol Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:17 www.videolan.org/vlc/ to działa - teraz sprawdzałem (ładuj wersje dla windows - ściąga się b.szybko - tylko potem w programie sprawdź ustaienia dysków! - na pewno sobie poradzisz,bo program jest cudownie prosty) Link Zgłoś
Gość: pol Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:28 gdyby ci się od razu nie odtwarzało: file - open disc -dvd (lub vcd) - nazwa urządzenia (jeśli masz więcej niż jedną partycję wpisz poprawną dla twego kompa literę) program nie odtwarza menu; kolejne rozdziały otwierasz poprzez klik prawym - rozdziały - wybierasz "nr" rozdziału; podobnie ładujesz napisy: klik prawym - subtitles - wybierasz "polish"; Link Zgłoś
Gość: poldek Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:35 poprawka: nowa wersja (dzięki Tobie zaktualizowałem!) otwiera menu! trzeba wybrać DVD(menus)! koniecznie przypisz właściwą literę do oznaczenia napędu (program domyslnie wybiera napęd "D") Link Zgłoś
Gość: agnes Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 12.12.04, 19:37 dzieki wielkie dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Link Zgłoś
Gość: poldek Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:36 ciesze sie. to jest swietny program - i zawsze smuca mnie ci, ktørzy uparcie szukaja jakichs kodekøw po necie, kiedy vlc jest tak swietnie zrobiony i jest w pare minut do sciagniecia. Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.west.biz.rr.com 12.12.04, 21:37 poldek napisał(a): > ciesze sie. > to jest swietny program - i zawsze smuca mnie ci, ktørzy uparcie szukaja > jakichs kodekøw po necie, kiedy vlc jest tak swietnie zrobiony i jest w pare > minut do sciagniecia. Video Lan Client jest niezly. Jednak CODEC jest o wiele lepszy! www.free-codecs.com/download_soft.php?d=331&s=42 klmcodec116.exe www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm Link Zgłoś
Gość: agnes Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 12.12.04, 21:40 ale i tak jest fajny jeszcze raz dzieki Link Zgłoś