Dodaj do ulubionych

problem z odtwarzaniem filmow

IP: 80.51.233.* 12.12.04, 12:28
witam mam prblem moze mi ktos pomoze
otoz w bestplayerze ja leci film na na pelnym ekranie, ekran sie jakby
skurcza i zmniejsza do 1/4 w dolnym rogu i nic na to nie pomaga
ktos moze pomoc ???

Obserwuj wątek
    • poldek13 Re: problem z odtwarzaniem filmow 12.12.04, 17:35
      www.videolan/org (ładuj vlc w wersji dla windows)

sprawdzone: niczego nie potrzebuje, pracuje idealnie - możesz zapomniec o
      bestplayerach. allplayerach itp. - filmy, muzyka, radio - wszystko tym otworzysz
      • Gość: agnes Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 12.12.04, 17:58
        dzieki ale link nie dziala nie ma takiej strony
        moze pomylka przy pisaniu ?
        • Gość: pol Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:17
          www.videolan.org/vlc/
          to działa - teraz sprawdzałem
          (ładuj wersje dla windows - ściąga się b.szybko - tylko potem w programie
          sprawdź ustaienia dysków! - na pewno sobie poradzisz,bo program jest cudownie
          prosty)
          • Gość: pol Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:28
            gdyby ci się od razu nie odtwarzało:
            file - open disc -dvd (lub vcd) - nazwa urządzenia (jeśli masz więcej niż jedną
            partycję wpisz poprawną dla twego kompa literę)

program nie odtwarza menu;
            kolejne rozdziały otwierasz poprzez klik prawym - rozdziały - wybierasz "nr"
            rozdziału;
            podobnie ładujesz napisy: klik prawym - subtitles - wybierasz "polish";
            • Gość: poldek Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:35
              poprawka:
              nowa wersja (dzięki Tobie zaktualizowałem!) otwiera menu!
              trzeba wybrać DVD(menus)!

koniecznie przypisz właściwą literę do oznaczenia napędu (program domyslnie
              wybiera napęd "D")
    • Gość: agnes Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 12.12.04, 19:37
      dzieki wielkie dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
      • Gość: poldek Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:36
        ciesze sie.
        to jest swietny program - i zawsze smuca mnie ci, ktørzy uparcie szukaja jakichs
        kodekøw po necie, kiedy vlc jest tak swietnie zrobiony i jest w pare minut do
        sciagniecia.
        • Gość: galilleo Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.west.biz.rr.com 12.12.04, 21:37
          poldek napisał(a):

> ciesze sie.
          > to jest swietny program - i zawsze smuca mnie ci, ktørzy uparcie szukaja
          > jakichs kodekøw po necie, kiedy vlc jest tak swietnie zrobiony i jest w pare
          > minut do sciagniecia.

Video Lan Client jest niezly.

Jednak CODEC jest o wiele lepszy!

www.free-codecs.com/download_soft.php?d=331&s=42 klmcodec116.exe

www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
    • Gość: agnes Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 12.12.04, 21:40
      ale i tak jest fajny jeszcze raz dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka