Gość: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:45 czesc, probuje to sciagnac zarowno ze starych gier, z klasyki, ale wszedzie nie wyswietlaja mi sie strony z powodu zbyt wielkiej ilosci sciagniec. ma to ktos na pc? dzieki i pozdrawiam abc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
przemekkorta Re: Montezuma's Revenge 19.12.04, 16:56 Gość portalu: abc napisał(a): > czesc, > > probuje to sciagnac zarowno ze starych gier, z klasyki, ale wszedzie nie > wyswietlaja mi sie strony z powodu zbyt wielkiej ilosci sciagniec. ma to ktos > na pc? > > dzieki i pozdrawiam jest tutaj. > > abc. Link Zgłoś
Gość: abc Re: Montezuma's Revenge IP: 212.160.172.* 20.12.04, 13:17 udalo mi sie to sciagnac, juz gram:) ale nie wiem gdzie jest pochodnia. pamietam, ze byl jakis kruczek (bynajmniej nie lukasz:) ). masz jakis plan? pzdr abc. Link Zgłoś
login_niedostepny Re: Montezuma's Revenge 20.12.04, 17:07 pochodnia na kazdym poziomie jest gdzie indziej pamietam ze standardem na drodze do pochodni byla plansza z porozrzucanymi cegielkami po ktorych trzeba bylo skakac chyba mam plan, ale musisz poczekac do wieczora, albo sprawdz czy wchodzi ci ta stronka: www.idn.org.pl/users/lesz/legend/montezuma.html ;-) Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Montezuma's Revenge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:32 Cze!co ma zrobić aby zagrać w tę grę,ściągnąłem już plik ale po próbie uruchomienia wyskakuje komunikat że ccoś tam dos jest 16 bitow i napotkano niedozwoloną instrukcje itd. Link Zgłoś
login_niedostepny Re: Montezuma's Revenge 20.12.04, 22:18 Nie wiem co sciagnales. Ta gra jest albo jako exe do grania na piecu normalnie, albo w formacie, ktory mozna uruchomic tylko przez emulator. jesli chodzi o emu to polecam stronki republika.pl/amiga_emulation_in_pc/require.html (!!!!!!!!!!!!!!!!) www.idn.org.pl/users/lesz/legend/others.html www.amiga.elbi.pl/ ps. nie wiem jakiego rodzaju masz problem, sory moze wypowie sie ktos bardziej kompetentny. Ja nigdy nie mialam problemu z tego rodzaju gierkami. Polecam emulatory i stare dobre czasy;-))) Jakbys chcial cos wiecej na ten temat to na maila. Link Zgłoś