hairgel 16.01.05, 21:49 To nie żart, Bardzo proszę, przysyłajcie mi całe zawartosci folderu SPAM z waszych skrzynek pocztowych. I powiedzcie mi jeszcze co mam zrobić, aby przychodziło do mnie mnóstwo spamu ? Mój mail: hairgel@gazeta.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciej-d Re: Potrzebuję SPAMU 16.01.05, 23:07 wystarczy ze będziesz na forach pisał hairgel@gazeta.pl hairgel@gazeta.plhairgel@gazeta .plhairgel@gazeta.plhairgel@gaz eta.plhairgel@gazeta.plhairgel@ gazeta.pl ps. ale pamietaj ze gazeta ma filtr anty spamowy więc możesz nie dostawać za dużo spamu. załóz skrzynke np. na www.plusnet.pl tam jest dochodzi dużo spamu Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Potrzebuję SPAMU IP: *.provider.pl 16.01.05, 23:15 Po co tyle zachodu, :) KazaA 3.0 Free!!! O to, czego Ci trzeba. Potem tylko w firewallu (jeśli masz) udostępnij połączenie i delektuj się do woli. Link Zgłoś
m.gregor Re: Potrzebuję SPAMU 16.01.05, 23:19 Albo napisz na jakas grupe dyskusyjna (tylko nie z poziomu strony) podajac swoj mail. Gwarantuje maile spamowe w przeciagu jednego/dwoch dni :-) Link Zgłoś
Gość: dorota_snooker Re: Potrzebuję SPAMU IP: 62.111.174.* 16.01.05, 23:20 poznaj się ze mną :)))))))))))))))))))))))))))))) ))) Link Zgłoś