Gość: jazon IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 10:37 na partycji C mam zainstalowany win xp, rozmiar partycji to 10GB, większość aplikacji mam zainstalowane na D, wyskakuje mi dymek mało miejsca na dysku C, co mam zrobić? przeinstalować system? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ass Re: za mało miejsca na dysku IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.05, 12:30 Wykasowac pliki Temp. w Windowsie. Najlepiej zainstaluj ten programk: | Odkurzacz | Link Zgłoś
Gość: bietka Re: za mało miejsca na dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:56 Po takim odkurzaniu za każdym razem musiałam instalować offica od nowa. Nie mógł znaleźć czegoś. A sprzątałam w trybie najbardziej bezpiecznym . Bardziej polecam Disk Cleaner , malutki a potrafi dość dużo wyczyścić. download.chip.pl/download_122777.html Link Zgłoś
Gość: weldon Re: za mało miejsca na dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:18 Temp, kosz - włącz Mój komputer i obejrzyj dyski w widoku "szczegóły", tam się dowiesz ile miejsca aktualnie ci zostało i ile używasz. Pozdrawiam Link Zgłoś