Dodaj do ulubionych

Problem z myszką

29.01.05, 10:51
Mam problem z myszką A4Tech Opto325 - jest to mysz optyczna dwukółkowa, 5-cioklawiszowa. A raczej z jej sterownikiem pod Windowsy (mam WinXP PL Sp2 i najnowszy sterownik myszy). Chodzi o to, że po przełączeniu się na drugiego użytkownika w systemie bez wylogowywania pierwszego i powrocie do pierwszego użytkownika, zaawansowane funkcje myszy nie działają. Żadne przewijanie czy dodatkowe klawisze po prostu nie funkcjonują. Muszę wyłączyć sterownik myszy i włączyć go ponownie. Jest to upierdliwe. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Zastanawiałam się nad automatycznym wyłączaniem sterownika myszy po wejściu do profilu i ponownym uruchamianiem tego sterownika (takie rozwiązanie na około), ale niestety nie bardzo wiem jak to zrobić...
Obserwuj wątek
    • Gość: misio Re: Problem z myszką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:39
      Faktycznie dziwne.Ale czy wylogowanie sie z jednego konta i zalogoweanie na
      inne to az taki wielki problem? zamiast przelaczania sie.
      • opryszczka Re: Problem z myszką 29.01.05, 12:50
        Ale czy wylogowanie sie z jednego konta i zalogoweanie na
        > inne to az taki wielki problem? zamiast przelaczania sie.

Po to w winxp wprowadzono możliwość przełączania między kontami, żeby nie musieć się wylogowywać i ponownie logować. Nie wiem jak innym, ale mnie się to przydaje i chciałabym nadal z tego korzystać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka