hippolin 01.02.05, 01:12 Witam W OpenOffice można otwierać pliki z MSOficce, ale czy można na odwrót? Nie chodzi oto, żeby MSOffice otwierał *.kwd tylko, żeby OO zapisywał jako plik *.doc proszę pomóc pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: OpenOffice a plik doc! 01.02.05, 01:14 masz na mysli sxw bo to standardowy format oo writera. by oo writer zapisywal doc musisz z listy wybrac typ pliku jako microsoft word Link Zgłoś
hippolin Re: OpenOffice a plik doc! 01.02.05, 01:20 mam na myśli KWord i format *.kwd pozatym w KWrite mam tylko pocję zapisz jako "wszystkie pliki" Link Zgłoś
kell99 Re: OpenOffice a plik doc! 01.02.05, 01:36 open office odczytuje format kwrite i zapisuje do doc. zakreciles pytanie;) Link Zgłoś
hippolin Re: OpenOffice a plik doc! 01.02.05, 17:42 no właśnie w tym problem, że nie zapisuje jako *.doc już nawet próbowałem zapisać pusty plik w MSO i póżniej zapisać zmiany w OO, ale nawet takie coś się nie udaje. dzięki za dobre chęci Link Zgłoś
darekkr1 Re: OpenOffice a plik doc! 01.02.05, 18:35 Z tego co pamietam Kword umie zapisac do RTF, jezeli to nie jest zbyt skomplikowany dokument to powinno zadzialac. RTFa umie odczytac wiekszosc programow. Link Zgłoś
hippolin Re: OpenOffice a plik doc! 01.02.05, 21:57 Czyżby było to nie możliwe? Wykryliśmy jedną z większych wad programu. Link Zgłoś
Gość: SM KOLES NIE MIESZAJ LAMEROM W GLOWACH IP: 217.17.35.* 02.02.05, 07:33 Skoro piszesz o Kword, to nie dawaj w temacie OpenOffice, bo lamerzy pomysla, ze ten OO wcale nie jest taki dobry, jak slyszeli. OO z twoim problemem nie ma nic wspolnego, wiec albo zmien temat albo zadaj inne pytanie. Link Zgłoś
hippolin KOLES NIE MIESZAJ MI W GLOWIE 02.02.05, 21:28 Gość portalu: SM napisał(a): > ten OO wcale nie jest taki dobry, jak slyszeli. OO z twoim problemem nie ma >nic wspolnego, wiec albo zmien temat albo zadaj inne pytanie. to jakie pytanie powinienem zadać, jak coś wiesz to się podziel, a nie krytykuj ludzi, którzy zwracają się o pomoc Link Zgłoś