Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:19 Nero zamienia litery w nazwach nagrywanych plików z małych na DUŻE - czy jest to taka jego uroda czy kwestia ustawień. Dziękuję za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mar_nn Re: Litery w Nero 06.02.05, 22:08 Mam Nero 6 w polskiej wersji jezykowej i jest tak jak trzeba - małe literki sa małe a duże sa duze. Wiec to chyba nie jest normalne. Pogrzeb w opcjach. W moich opcjach nie znalazlem nic o takiej opcji. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Litery w Nero IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.02.05, 22:23 Słabo szukałeś... cdrinfo.pl/cdr/porady/howto/nero/iso_2.png Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Litery w Nero IP: *.katowice.pik-net.pl 07.02.05, 07:04 witam... mam podobny problem z małymi literami: chodzi o nazywanie płyty rzecz jasna (info o komplacji).Mam ZAWSZE duze jesli uzywam długich nazw (31 znakow) oraz trybu 2 - nawet spacji nie toleruje - musze dawac np. podkreslenie. Nero 5. Co o tym decyduje ten tryb2 czy długie nazwy? A tak poza tym to do czego tak naprawde przydaje sie tryb2? Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Litery w Nero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:16 Piecyku jesteś niezrównany i jak zawsze pomocny. Bardzo, bardzo dziękuję - Magda Link Zgłoś