Gość: conrad IP: *.dsV.agh.edu.pl 13.02.05, 20:42 Poszukuje programu do założenia hasła na win98. Takiego żeby escapem nie dało się go ominąc:-) No i hasło na BIOSie też mnie za bardzo nie interesuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: niktabc@vp.pl Re: Hasło na Win98 IP: *.toya.net.pl 13.02.05, 21:22 NIE ISTNIEJE W PEŁNI skuteczny program do tego, mozęsz uzyc programu który w dosie w autoexec będzie blokował dostęp ale ominięcie tego to 5 min!!!! WIn98 to DZIURA załuż se LINUX MANDRAKE Link Zgłoś
Gość: conrad Re: Hasło na Win98 IP: *.dsV.agh.edu.pl 13.02.05, 21:42 Mam mandrake na jednym kompie i słuzy mi wyśmienicie ale nie w tym rzecz. Poprostu moja karta telewizyjna działa tylko pod 98 (pod innymi może działać... ale nie musi:-) - tak pisze w instrukcji; no i moja nie działa). Więc ten 98 jest mi diabelnie potrzebny. Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Hasło na Win98 IP: *.toya.net.pl 13.02.05, 22:48 to jednyna szansa coś na DOSie jeszcze w autoecec ale nie pamiętam już nazw za stare toto Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Hasło na Win98 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 07:45 Jeśli jest to windows 98 zrób tak" 1. Otwórz edytor rejestru poleceniem Menu Start\uruchom\regedit 2. W edytorze otwieraj następujące klucze: HKEY_LOCAL_MACHINE\network/logon 3. Kliknij prawym przyciskiem myszy na logon i wybierz "Nowy\Wartość DWORD\ 4. Nadaj jej nazwę "MustBeValidated" 5. Kliknij 2x na tej nowej nazwie i w polu "dane wartości" wpisz 1 6. Zamknij edytor rejestru i zrestatruj windows Od teraz nacisniecie ESC lub anuluj podczas logowania nic nieda. Zaloguje sie tylko uzytkownik z haslem..... Link Zgłoś