Gość: irkm
IP: *.toya.net.pl
18.02.05, 17:42
Moje pytanie jest nastepujace.
Kupilem komputer za granica wraz z zainstalowanym na nim juz systemen Windows XP. Mam oryginalny klucz produktu, licencje,itp. jednakze system ten jest w wersji angielskiej. Chcialbym zainstalowac wersje PL, ale nie jestem pewien czy zaakceptuje ona moj angielski nr licencji. Problemem jest tez nosnik,
tzn z komputerem nie mam nosnika(EN) a do tego nie wiem czy wystarczy dla zainstalowania systemu wziasc jakikolwiek oryginalny nosnik PL.
Zalezy mi na tym by byl on juz w wersji z SP2. czy jest mozliwe rozwiazanie mojego problemu.Czy jest np. mozliwe zainstalowanie orygianlnej wersji PL a nastepnie zmienienie klucza na moj w celu rejestracji?
Chce uzywac oryginalnego Windows ale wolalbym w wersji PL(choc oczywiscie wersja English posluguje sie bez klopotu). I przy przeinstalowaniu systemu skad brac nosnik? Niestety w sklepie ,nie dali z nowym komputrem plyt Windows.Jak sie zachowac by byc fair, ale jednoczesnie nie kupowac nowego systemu XP?
Wyslalem tresc powyzsza do pomocy Microsoftu, po tygodniu zadnej reakcji z ich strony. Syf, juz sie nie dziwie ze wiekszosc ludzi nie ma skrupulow uzywajac pirata. Moze wiec ktos na forum mi pomoze? dzieki