Dodaj do ulubionych

Sempron vs Athlon

IP: *.chello.pl 09.03.05, 13:31
Czy Sempron 3000+ jest lepszy niż Athlon XP 2700+ ?

Obserwator
Obserwuj wątek
    • tswiercz Re: Sempron vs Athlon 09.03.05, 17:53
      niet
    • Gość: cristobalus Re: Sempron vs Athlon IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:26
      semprony to badziewie, lepiej od razu o nich zapomnij!!!!
      • blitz667 Re: Sempron vs Athlon 09.03.05, 19:06
        Gość portalu: cristobalus napisał(a):

> semprony to badziewie, lepiej od razu o nich zapomnij!!!!
        bez przesady... jak ktoś nie ma kasy to i sempronek będzie ok.
      • onequestion Re: Sempron vs Athlon 09.03.05, 19:09
        Do offica i Internetu bierz athlona 64 najlepiej najdroższego, jak Cię nie stać
        to weź kredyt.
        • blitz667 Re: Sempron vs Athlon 09.03.05, 20:35
          onequestion napisał:

> Do offica i Internetu bierz athlona 64 najlepiej najdroższego, jak Cię nie sta
          > ć
          > to weź kredyt.
          widze że bardzo inteligentna odpowiedź wnosząca jakże wiele do tematu...
          • onequestion blitz667 09.03.05, 22:02
            Mój post był ironią tego że ludzie na celerony i semrony mówią że to są
            „gówna”, choć te procesory do pracy domowej nadają się bardzo dobrze. Jest taka
            postać jak bzykbzyk która poleca tylko athlona64 nawet do zastosowań biurowych,
            więc chciałem wyśmiać ten tok myślenia, swoim postem.
    • Gość: pcmaniak Re: Sempron vs Athlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:57
      zdecydowanie pentium 4 serii 6xx albo extreme edition
    • blitz667 Re: Sempron vs Athlon 09.03.05, 19:05
      Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Czy Sempron 3000+ jest lepszy niż Athlon XP 2700+ ?
      >
      >
      > Obserwator
      nie będzie prawie żadnej różnicy. Polecam jednak Athlona64 3000+ na Socket 939. Różnica wersji box to niecałe 100zł, a podstawka jest dość przyszłościowa, gdyż już wiadomo że będą na niej działały procesory dwurdzeniowe. No i przewaga 64-bit.
      • Gość: krm Re: Sempron vs Athlon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:56
        i pamiętaj, za pół roku bez 64-bit to juz nawet internetu sobie nie odpalisz
        więc tylko 64 bit, masz pecha jak cię nie stać :))))
        • blitz667 Re: Sempron vs Athlon 09.03.05, 20:36
          Gość portalu: krm napisał(a):

> i pamiętaj, za pół roku bez 64-bit to juz nawet internetu sobie nie odpalisz
          > więc tylko 64 bit, masz pecha jak cię nie stać :))))
          o, to pewnie ten sam typ co wyżej... odpowiedź w podobnym tonie i stylu. tym razem anonimowo...
          • Gość: Cristobalus Re: Sempron vs Athlon IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:55
            niedawno kupiłem kompam chciałem wciągnąć rewelacyjnego athlona 2500+ Bartona
            ale niestety nie dało się załatwić więc zakupiłem pentium 2.8 GHz z technologią
            HT czy cos takiego POLECAM
            śmiga jak przeciąg
    • b00g13 Re: Sempron vs Athlon 10.03.05, 00:05
      w sumie to zależy do czego. ja ze swojej strony bym się przychylał do athlona
      ale... ale tylko dlatego, że dziś jeden sempron mi się zbuntował i spalił więc
      nie chcę ich przez pewien czas widzieć ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka