Gość: yaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:26 ostatnio mam problemy z elulem czy wy też macie to samo- od tygodnia nie mogę nic pobrać. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: niq Re: Czy chodzi wam emul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:38 Masz coś źle ustawione, albo ściągasz jeden, mało popularny plik. Jakie masz to neo? Na jednego użytkownika? Wcześniej miałeś taki problem? U mnie śmiga, że ho ho. Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Czy chodzi wam emul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:26 Nie mam neo mam łącze radiowe .Właśnie zainstalowałem ponownie emula i jest to samo. Chyba to będzie to że mój dostawca postawił nowego firwalla. I to jest przyczyna. Muszę go spytać bo nie widze innego sensownego wytłumaczenia. Link Zgłoś
Gość: niq Re: Czy chodzi wam emul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:38 Jeśli zainstalowałeś od nowa to mogłeś potracić wszystkie kredyty i teraz jesteś jak nowy Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Czy chodzi wam emul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:59 nie nic nie potraciłem wszystko jest jak było - zaczęte piki z procentami ściągnietymi są tak jak były. Link Zgłoś