Gość: garden IP: 80.51.233.* 20.03.05, 14:23 witam wszystkich mam best playera i problem z nim : otoz jak odtwarzam film jest on do gory nogami kompletnie nie wiem o co chodzi moze mi ktos pomoc ? z gory wielkie dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: neder Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:56 masz ffdshow? Jak nie to ściągnij sobie, zainstaluj, klikasz na zakładkę PICTURE> FORCE VERTICAL FLIP..jeśli masz tam: don't flip to zmień na :flip input. Powinno pomóc. pzdr. Link Zgłoś
Gość: neder Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:14 mała poprawka - tamtego posta pisałam na podstawie innego, a teraz się przyjrzałam i chyba cos Ci naknociłam :/ uruchamiasz ffdshow> Miscellaneus > flip video teraz powinno byc Ok:) sorki:/ Link Zgłoś
Gość: garden Re: problem z odtwarzaniem filmow IP: 80.51.233.* 21.03.05, 18:34 bardzo dziekuje juz wszystko w porzadku ale mam jeszcze jeden problem otoz jak daje na pelen ekran obraz jest taki jakby spozniony i lekko zmazany czy to jest wina karty graficznej czy czegos innego ? dziekuje z gory za wszelke pomoc Link Zgłoś