orca 22.06.02, 07:38 Jaka jest najlepsza poczta? Na razie uzywam poczte na onet.pl, ale chcialabym zmienic. Moze byc anglojezyczna, oby dobrze dzialala. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: qq Re: poczta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 14:30 Każda poczta ma swoich fanów i wrogów.... ale spróbuj może na Interii.... Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Xinhua Re: poczta IP: 62.233.183.* 22.06.02, 20:47 Interia to dobry wybór zważywszy, że: "Na krajowym rynku bezpłatnych serwerów pocztowych mieliśmy do tej pory tylko jedną głośną wpadkę związaną z bezpieczeństwem prywatnych informacji - problemy spotkały użytkowników portalu Onet.pl. Jak pamiętamy, zdarzenie to zostało wykorzystane w reklamach konkurentów, z których jeden otrzymał nawet nagrodę za jakość oferowanych usług. Okazuje się jednak, że właśnie ów nagrodzony portal - Interia.pl - dołączył już do Onetu, i to dwukrotnie." (Szerzej: newsroom.chip.pl/news_26005.html) Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: poczta IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 21:24 www.myrealbox.com nie przysyłają spamu i nie dołączają reklam do listow,jest też polskie menu do sprawdzania poczty przez www na stronie jest dokładna statystyka serwera Link Zgłoś
Gość: kell Re: poczta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.06.02, 00:33 rany, interia nie miala wpadek? ja polecam: 7thguard.net/news.php?id=1858 .. mozna to podsumwac jako ignorancja i nieudolnosc adminow (+grozenie tym ktorzy chcieli pisac o bledach w zabezpieczeniach.. niezla komedia) nic nie zastapi dobrego konta pop3.. zadne cuda z dostepem przez www Link Zgłoś
Gość: w Re: poczta IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 12:41 > nic nie zastapi dobrego konta pop3.. zadne cuda z > dostepem przez www nie wiem czy wiesz ale tu w Polsce wszystkie darmowe poczty maja dostęp przez pop3,nawet te komercyjne mają dostęp przez www Link Zgłoś
Gość: kell Re: poczta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.06.02, 18:31 dziekuje, ze mnie uswiadomiles:) bo jakos dla mnie konta darmowe, szczegolnie takie przez www kojarza sie tylko ze spamem i namolnymi reklamami, ktore musi ogladac nie tylko nadawca jak i odbiorca.. wrrr:) dlatego wole zaplacic (albo uzywac szkolne:) i miec spokoj:> ale zjezdzam na off-topic Link Zgłoś
Gość: Pri Re: poczta IP: *.myslowice.artcom.pl 22.06.02, 22:14 To zainwestuj w konto komercyjne. www.home.pl, za 150 zl masz wieczysta skrzynke z min. 50 MB pojemnoscia, powiadamianiem na SMS itp... Ciekawa sprawa a 150 zl jednorazowo to nie tak duzo, i masz - wieczyste Link Zgłoś
malwe Re: poczta 23.06.02, 19:01 Testowałam dwa tygodnie konto na www.home.pl Osobiscie nie polecam, brak mi pewnych opcji, a w zapytaniu o nie, usłyszałam, ze nie przwiduja w najbilzszym czasie. Juz chyba lepsza Alpha, polecaja mi ja znajomi, ale nie mam tam konta, więc to nie moja opinia. Link Zgłoś
Gość: Pri Re: poczta IP: *.myslowice.artcom.pl 24.06.02, 00:30 hmm w porownaniu do darmowych??? Link Zgłoś