Gość: Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:09 Czy ktoś projektuje w AutoCadzie na LCD?? Jesli tak to chcialam wiedziec czy dobrze sie pracuje na takim monitorze. Chcialam kupić 19 i nie wiem czy warto Link Zgłoś Obserwuj wątek
mbucz Re: LCD i AutoCad 04.06.05, 22:33 Warto. Do Autocada w szczególności. Obraz żyleta, nie bolą oczy (zazwyczaj), duzy kontrast. Do gier czy edycji foto, DTP można mieć wątpliwości (odświeżanie, odwzorowanie kolorów, choc ostatnio z tym coraz lepiej), natomiast do projektowania jak najbardziej. Link Zgłoś
Gość: Marta Re: LCD i AutoCad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:24 Obraz dobry pod warunkiem ze jest najwyzsza rozdzielczość ustawiona?? Link Zgłoś
intermaniak Re: LCD i AutoCad 05.06.05, 10:50 A to można na LCD USTAWIAĆ rozdzielczość ??? To chyba jakieś nowe modele produkują o których ja nie wiem =:O ROZDZIELCZOŚĆ w LCD jest...STAŁA i można co najwyżej zmniejszyć parametry a NIGDY zwiększyć. Zmiana rozdzielczości na mniejszą odbywa się wraz z utratą jakości obrazu - jest DO DUPY w niższych rozdzielczościach niż natywna,czyli ta co "standardowa". A ta "standardowa" to zawsze jest NAJWYŻSZĄ jaką może monitor LCD wyświetlić . Link Zgłoś