Gość: TUŚKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:34 Mam problem.Gdy zgrywam muzyke(Mp3, lub normalny format)z CD do komputera, zgrywają się tylko skróty.Próbowałam wgrywać przez Winampa, Media Playera itp. i zawsze pokazywało się że wymaga CD. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: nutka Re: MUZYKA IP: *.petrus.com.pl 15.06.05, 21:36 Trudno nagrywać przy pomocy ... odtwarzacza Link Zgłoś
neder Re: MUZYKA 15.06.05, 21:42 > Trudno nagrywać przy pomocy ... odtwarzacza tak? a mi się jednak wydaje, że WMP ma opcje zgrywania z płyt... do autorki: użyj CDex Link Zgłoś
Gość: TUŚKA Re: MUZYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:47 Ma tę opcje, wiem. Ale Mp3 się przez tę opcje nie wgrywają. Link Zgłoś
Gość: TUŚKA Re: MUZYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:46 Ja wgrywam do kompa a nie nagrywam.Wgrywają się same skróty, gdy w nie wchodze pokazuje się komunikat włóż CD, który wcześniej wgrałam. Link Zgłoś
neder Re: MUZYKA 15.06.05, 21:49 jak to sie mp3 nie zgrywa w WMP? wybierasz Zgraj, wkładasz płytkę a w Narzędzia > opcje > zakładka zgrywanie wybierasz sobie format. Link Zgłoś
b00g13 Re: MUZYKA 15.06.05, 22:15 ściągnij i zainstaluj prosty programik audiograbber www.audiograbber.com-us.net/download.html potem do katalogu utworzonego podczas instalacji wypakuj plik www.webhostxpress.net/~mitiok/lame-3.96.1.zip (jeżeli ten mirror u ciebie nie zadziałał masz inne na jthz.com/~lame/ ) miłego ripowania Link Zgłoś