Gość: rafal IP: 80.51.226.* 04.07.05, 18:30 kiedy włączyłem pweną grę grę w monitor zaczał wydawac piskliwy dzwiek po dwóch pograłem tak z 2 godz wyłączyłem i teraz nie chce sie włączyc?? co mogło sie stac??obecnie używam starego Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tomek Re: Pomocy!!! IP: 209.135.108.* 04.07.05, 21:22 hhmm, po mojemu to monitorek ci walna i teraz to raczej do naprawy z nim albo kup sobie nowy - zalezy co ci wyjdzie taniej :-( mozliwe ale, niekoniecznie, ze ta gra wymusila zbyt wysokie odswezanie i monitorek tego nie wytrzymal... tomek Link Zgłoś
isuam Re: Pomocy!!! 04.07.05, 22:00 Witam, najpierw spróbuj ustawić rozdzielczość na 800 x 600 podlacz tamten monitor i sprawdz czy działa Link Zgłoś
torrencik Re: Pomocy!!! 05.07.05, 08:16 Ustawiłeś ZA DUŻE parametry monitora i...po monitorze :) To,że KARTA GRAFICZNA umożliwia ustawienie wysokich parametrów ekranu to nie znaczy automatycznie,że MONITOR to wytrzyma :) Trzeba ZAWSZE ustawiać parametry ekranu jakie MONITOR WYTRZYMA - zgodnie z instrukcją obsługi MONITORA a nie tyle co karta daje - na maksa ! Teraz masz monitor do wyrzucenia :) Naprawa spalonej elektroniki (to ona piszczała - NA POMOC !)kosztuje więcej niż nowy monitor tej klasy :) Swoją drogę - jak monitor PISZCZAŁ to trzeba było go WYŁĄCZYĆ a nie grać nadal 2 godziny =:0 Link Zgłoś
m.gregor Re: Pomocy!!! 05.07.05, 08:34 A konkretnie to polecial uklad odswiezania/odchylania. I tu torrencik zgadzam sie z Toba w 100%. Ludzie nie zastanawiaja sie nad tym co robia a potem jest placz ze sie spsuło... Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Pomocy!!! IP: 80.51.226.* 05.07.05, 10:33 czyli monitor jest do wyrzucenia?? Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Pomocy!!! IP: *.toya.net.pl 05.07.05, 19:49 idź na jakiś serwis niech sprawdzą czy poleciał cały układ czy tylko scalak - jak scalak koszt naprawy ok 50 -60 zł (wraz z przelgłościami wymienia się zawsze) Link Zgłoś