Gość: gvatemala Re: DVD SHRINK-problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:27 upss. Po zainstalowaniu servis packa2 na XP. nie mogę uruchomić DVD Shrink, komputer mi sie resetuje po każdej próbie otworzenia tego programu. O co chodzi proszę napiszcie!!!??? Obiecałam zrobić koleżance kilka kopii jej filmów do domowego użytku na jutro a tu kwas, nie mogę nawet otworzyć programu. Nawet go wyinstalwałam i zainstalowalam od nowa ale to nie pomoglo. Pozdrawiam g Link Zgłoś
mbucz Re: DVD SHRINK-problem. 04.07.05, 23:46 Hmmm, może spróbuj najnowszą wersję? 3.0.9 www.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=4551 Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: DVD SHRINK-problem. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.07.05, 23:49 Gość portalu: gvatemala napisał(a): > Obiecałam zrobić koleżance kilka kopii jej filmów do domowego użytku na jutro a > > tu kwas, nie mogę nawet otworzyć programu. Czy aby na pewno do domowego użytku? :-> ;-))) Link Zgłoś
Gość: gvatemala Re: DVD SHRINK-problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:54 Tak do domowego, bo jej dzieci niszczą płyty. Jak ktos ma dzieci to wie jaki to problem. Ja mam córkę i dziś nie mogłam uruchomić bajki, którą wczoraj kupiłam z gazetą, bo dziecię samo chciało sprzęt uruchomić. Ale już po ptakach bo skasowali Link Zgłoś