czajkax2 17.07.05, 15:42 Mam problem,grałam kiedys w te gre i bylo ok. Teraz mam WindowsXP i gierka się nie odpala. Wiecie co mogę zrobić zeby znów cieszyc się tą grą? Albo Might&Magic VII? Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: Wyskakuje Video File Error n/t 17.07.05, 21:42 Spróbuj zastosować tryb zgodności z wcześniejszą wersją Windows we Właściwościach pliku wykonywalnego (*.exe) tej gry. Link Zgłoś
czajkax2 amon-ra 18.07.05, 21:44 dziękuje zaodp. Działa. Ale MM7 ni cholery nie chce pójsc. Próbowałam zgodności,ale nic ztego. Wywala gre przy próbie odpalenia. Masz jakiś pomysl? Nie ukrywam ze liczę na ciebie:) Link Zgłoś
amon-ra Re: amon-ra 19.07.05, 21:41 Być może ta gra jest już zbyt stara i nie wykazuje kompatybilności z systemami linii NT - poszukaj w Internecie uaktualnień do niej. Otwórz także Podgląd zdarzeń (Start > Uruchom > services.msc) i poszukaj komunikatów związanych z grą. Link Zgłoś
sendto Re: amon-ra 20.07.05, 01:50 Zawsze w ostateczności pozostaje darmowy emulator MS-DOS o nazwie DosBox dosbox.sourceforge.net/news.php?show_news=1 wymaga on jednak dosyć mocnego komputera. Link Zgłoś