Gość: rafi IP: *.potulicka.v.pl 17.07.05, 21:39 Witam jaki player uzyc do otworzenia pliku rmvb zeby tez mozna bylo w nim napisy otworzyc?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Konrad Re: Jaki player do formatu rmvb IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.07.05, 22:34 rmvb to RealVideo Variable Bit Rate File Otworzysz to Real Player'em: www.real.com/player/?src=realplayer Link Zgłoś
neder Re: Jaki player do formatu rmvb 17.07.05, 22:36 a jeszcze lepiej - real alternative - otworzysz plik a sam program to nie taka kobyła jak real media player. Do sciagnięcia np stąd: home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm Link Zgłoś
mbucz Re: Jaki player do formatu rmvb 17.07.05, 22:37 A jeszcze takie ciekawe porady znalazłem: forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50685 Link Zgłoś
mbucz Re: Jaki player do formatu rmvb 17.07.05, 22:41 Bo tym co powyżej to otworzysz, ale Real Player nie ma opcji napisów. Sprobuj: subedit.prv.pl/ www.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=5131 A jesli nie działa, spróbuj Real Alternative: www.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=4817 I jeszcze raz w ww programach. Link Zgłoś
neder Re: Jaki player do formatu rmvb 17.07.05, 22:45 mbucz dzięki Twojemu linkowi dowiedziałam się, że subedit odtwarza rmvb ;/ żyłam do tej pory w nieświadomości. Jakoś tak wszyscy powtarzali real player i real player, że mi się zakodowało. dzięki;) Link Zgłoś
darekkr1 Re: Jaki player do formatu rmvb 17.07.05, 23:11 he? Real Alternative to sa codeki DirectShow czyli praktycznie kazdy player korzystajacy z filtrow dshow to bedzie czytal. Real player to kicha jeszcze wieksza niz WMP moim zdaniem :) Link Zgłoś